default-image

Μπουφόν: Ο Κέιν θυμίζει Μπατιστούτα

Ποδόσφαιρο
Μπουφόν: Ο Κέιν θυμίζει Μπατιστούτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια δήλωση που δείχνει πολλά για τον Ιταλό αλλά και για τον Άγγλο

Ο μεγάλος Τζιανλουίτζι Μπουφόν δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει με θαυμασμό και για τους... αντίπαλούς του. Όπως τον Χάρι Κέιν. Το έκανε συμπεριλαμβάνοντάς τον Άγγλο επιθετικό που θα βρει απόψε μπροστά του ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ της εποχής μας: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι βρίσκεται στην κορυφαία τριάδα των επιθετικών όλου του κόσμου αυτή τη στιγμή».

Μάλιστα ο αρχηγός της Γιουβέντους δε δίστασε να τον συγκρίνει με ένα όνομα θρύλο του ιταλικού πρωταθλήματος: «Υπάρχουν πολλές ομοιότητες ανάμεσα στον Κέιν και τον Μπατιστούτα. Πιστεύω ότι η σύγκριση είναι πολύ σωστή, ιδιαίτερα όσον αφορά θέματα φυσικής αντοχής και τελειώματος. Ο Κέιν είναι σε εξαιρετική κατάσταση».

Ερωτηθείς για το μέλλον του ίδιου στη Γιούβε και το ενδεχόμενο να είναι το σημερινό ματς με την Τότεναμ το τελευταίο του στο Champions League, απάντησε: «Αυτή η σκέψη δεν έχει περάσει ποτέ από το μυαλό μου. Εύχομαι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτό να μην είναι το τελευταίο ματς για την Γιουβέντους. Τώρα δεν είναι το κατάλληλος μέρος, ούτε η κατάλληλη ώρα να μιλήσουμε για μεμονωμένες περιπτώσεις. Ούτε καν για τη δική μου».

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News