default-image

Τότεναμ-Γιουβέντους στο Γουέμπλει στο αποψινό μεγάλο ραντεβού

Ποδόσφαιρο
Τότεναμ-Γιουβέντους στο Γουέμπλει στο αποψινό μεγάλο ραντεβού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Champions League υπόσχεται και απόψε μια βραδιά με συγκινήσεις

Στο Γουέμπλει του Λονδίνου, απόψε (21.45), η Τότεναμ θα κληθεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να αξιοποιήσει το 2-2 στο Τορίνο, ώστε στη ρεβάνς με τη Γιουβέντους να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τιμωρημένος Οριέ και ο τραυματίας Αλντερβάιρελντ δεν υπολογίζονται από τον προπονητή της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Χωρίς τους τραυματίες Μάντζουκιτς, Μπερναρντέσκι, Κουαδράδο και Χέβεντες θα παραταχθεί η Γιουβέντους.

Στόχος της Τότεναμ να βρεθεί για 3η φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ η Γιουβέντους θα διεκδικήσει την πρόκριση στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ για 18η φορά στην ιστορία της.

Μόνο με θαύμα δεν θα προκριθεί η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Βασιλεία, μετά το 4-0 στην Ελβετία. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα πιθανότατα θα ξεκουράσει κάποιους παίκτες, όπως για παράδειγμα τον Σέρχιο Αγκουέρο (με Γκαμπριέλ Ζεζούς στην επίθεση), ενώ σίγουρα δεν θα χρησιμοποιήσει τους τραυματίες, Φερνταντίνιο και Μεντί. Όσον αφορά στον προπονητή της Βασιλείας, Ράφαελ Βίκι, δεν υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο, Ταουλάντ Τζάκα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News