default-image

Τέλος από την Σπάρτα Πράγας ο Στραματσιόνι

Ποδόσφαιρο
Τέλος από την Σπάρτα Πράγας ο Στραματσιόνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ιταλός πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να παραμείνει ούτε στον πάγκο της Σπάρτα Πράγας καθώς η κάκιστη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα έφερε την απόλυση του Αντρέα Στραματσιόνι.

Τα όνειρα και οι προσδοκίες των ανθρώπων της Σπάρτα όταν κατέληξαν τον Αντρέα Στραματσιόνι, δεν ήταν άλλα από την επάνοδο της ομάδας στην κορυφή του Τσέχικου πρωταθλήματος.

Η διοίκηση μάλιστα, πραγματοποίησε όλα τα χατίρια του πρώην τεχνικού του «τριφυλλιού»,,  δαπανώντας μεγάλα ποσά για την ενίσχυση της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Όμως ο Στραματσιόνι δεν απέδειξε ποτέ ότι μπορεί να επαναφέρει τη Σπάρτα στις επιτυχίες, με τον ίδιο να είναι «υπ’ ατμόν» την μεγαλύτερη διάρκεια της παραμονής του στη Πράγα.

Το… ποτήρι για τον Ιταλό τεχνικό ξεχείλισε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος όπου η Σπάρτα είχε τραγική εικόνα και κατάφερε να φέρει ισοπαλία κόντρα στην Μπρνό, οι οποία αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές.

Με την Σπάρτα να βρίσκεται στη 5η θέση της βαθμολογίας, 14 βαθμούς μακριά από την κορυφή η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να λάβει τα μέτρα της και να απομακρύνει τόσο τον Αντρέα Στραματσιόνι όσο και τον Λεωνίδα Βόκολο ο οποίος εκτελούσε χρέη τεχνικού συμβούλου.

«Η Σπάρτα αποφάσισε να τερματίσει την συνεργασία με τον Αντρέα Στραματσόνι μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα στο δεύτερο γύρο της σεζόν αλλά και όλης της εικόνας που δείχνει η μάδα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News