default-image

Όλα τα φώτα απόψε στο Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεάλ Μαδρίτης!

Ποδόσφαιρο
Όλα τα φώτα απόψε στο Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεάλ Μαδρίτης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ώρα για τη ρεβάνς που περίμεναν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι έφτασε! Με το σημαντικό προβάδισμα από το “Μπερναμπέου” (3-1) η Ρεάλ Μαδρίτης ταξίδεψε στο Παρίσι για την αποψινή (21.45-Cosmotesport 2) ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ζιντάν με τους ποδοσφαιριστές του διανύουν μια “προβληματική” σεζόν, καθώς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ισπανίας τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν για την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας. Ωστόσο, η Ρεαλ το τελευταίο διάστημα έχει να επιδείξει μια σημαντική αγωνιστική αλλαγή, ειδικά στο Champions League, με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση να είναι η “όαση” και την πρόκληση της τρίτης συνεχόμενης κούπας («με τα μεγάλα αφτιά») τεράστια!

Η Ρεαλ Μαδρίτης, αρχής γενομένης από το πρώτο παιχνίδι για τη φάση των “16”, δεν είχε και το πιο εύκολο έργο απέναντι στον Νειμάρ και την παρέα του, όμως η φανέλα της ομάδας και η προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών του Ζιντάν βγήκαν στην επιφάνεια και έφεραν “τούμπα” παιχνίδι και... κάποια προγνωστικά.

Τώρα, στη “δεύτερη πράξη” του ζευγαριού, στην “Πόλη του Φωτός”, η Ρεάλ θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τη μεγάλη ευκαιρία που της δίνεται για ευρωπαϊκή συνέχεια. Αντίθετα, ένας οδυνηρός αποκλεισμός θα κάνει πλήρως αποτυχημένη τη χρονιά για τους “Μερένχες” που έχουν αποκλειστεί από το Κύπελλο Ισπανίας και έχουν βγει νοκ-άουτ από τη μάχη του πρωταθλήματος.

Το θετικό για τον Ζιντάν είναι η επιστροφή... βασικών κινητήριων μοχλών για την ομάδα του, αφού, πέραν του Μαρσέλο που αγωνίστηκε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τη Χετάφε, ταξίδεψαν στη Γαλλία και οι Κρόος και Μόντριτς, παρόλο που δεν είναι 100% έτοιμοι!

Χωρίς Νεϊμάρ αλλά με Καβάνι

Στην αντίπερα όχθη και την Παρί Σεν Ζερμέν, αν και το ξεκίνημα στο πρώτο παιχνίδι ήταν εξαιρετικό για τους Παριζιάνους, η συνέχεια αποδείχθηκε καταστροφική και πλέον η Παρί κυνηγά μια τεράστια ανατροπή μέσα στο “σπίτι” της.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος. Ξεκινήσαμε παραγωγικά τον αγώνα, ωστόσο λόγω των λαθών μας καταρρεύσαμε. Αφήσαμε τον αγώνα να “ξεγλιστρήσει” μέσα από τα χέρια μας. Είναι βολικό να κερδίζουμε αγώνες όπως αυτούς με την Ντιζόν, με μεγάλα σκορ, σε αγώνες όμως σαν και αυτόν με τη Ρεάλ πρέπει να δείχνεις την αξία σου», ανέφερε μετά το τέλος του πρώτου αγώνα ο Αντριέν Ραμπιότ.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η ήττα, έτσι όπως ξεκίνησε το παιχνίδι, αποδείχθηκε κεραυνός εν αιθρία για τους σημερινούς γηπεδούχους. Όπως και να έχει το πράγμα, αν και η Ρεάλ έχει το προβάδισμα, άπαντες στη γαλλική ομάδα δεν καταθέτουν τα όπλα. Ο Νειμάρ δεν είναι διαθέσιμος και αυτό δεν αλλάζει, όμως Καβάνι και Βεράτι είναι πανέτοιμοι και δίνουν... παρηγοριά!

Το “Παρκ ντε Πρενς” αναμένεται να “κοχλάζει”.

Με γνώμονα το σκορ του πρώτου παιχνιδιού, σε συνδυασμό με το δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο, μια ενδεχόμενη πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού θα στείλει στα ουράνια τόσο τους παίκτες του Έμερι όσο και τους φιλάθλους των Παριζιάνων, οι οποίοι έχουν χορτάσει ναι μεν εγχώριες επιτυχίες, αλλά διψούν για μια ευρωπαϊκή διάκριση. Το βράδυ λοιπόν τα σπουδαία...

Στο δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Πόρτο (21:45 - Cosmotesport1), με την εν λόγω αναμέτρηση να είναι κυρίως διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς η ομάδα του Κλοπ βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση, καθώς το 0-5 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για τους “δράκους”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News