default-image

Αναβλήθηκε η αγωνιστική στην Ιταλία

Ποδόσφαιρο
Αναβλήθηκε η αγωνιστική στην Ιταλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο θάνατος του Νταβίντε Αστόρι, έφερε και αναβολή στην αγωνιστική δράση του Ιταλικού πρωταθλήματος, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Η ιταλική λίγκα όπως ήταν φυσικό πήρε την απόφαση να αναβάλει όλα τα σημερινά παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής της Serie A, λόγω της απώλειας του Νταβίντε Αστόρι.

Να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της αγωνιστικής έχουν ήδη διεξαχθεί από χθες οι αναμετρήσεις Σπαλ-Μπολόνια, Λάτσιο-Γιουβέντους και Νάπολι-Ρόμα.

«Σοκαρισμένη από τα τραγικά νεά, όλη η οικογένεια της Serie A στέκεται στο πλευρό της οικογένειας του Αστόρι. Όλα τα παιχνίδια αναβάλλονται ως ένδειξη πένθους. Αντίο Ντάβιντε».

Θλίψη σε Μίλαν και Ρόμα

Ο Αστόρι άρχισε την καριέρα του από τη Μίλαν, ενώ φόρεσε και τη φανέλα της Ρόμα. 

«Ένας άνθρωπος, ο οποίος αγαπούσε το ποδόσφαιρο και μεγάλωσε ποδοσφαιρικά μαζί μας. Είμαστε σοκαρισμένοι με τον θάνατο του Ντάβιντε Αστόρι. Με βαθιά θλίψη στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, στους οικείους του και στη Φιορεντίνα» έγραψαν οι «ροσονέρι». 

«Ο σύλλογος είναι συντετριμένος από το νέο του θανάτου του Ντάβιντε Αστόρι. Οι σκέψεις όλων στη Ρόμα είναι στην οικογένεια του παίκτη, στους φίλους του και στους συμπαίκτες του αυτή την φοβερή και τραγική στιγμή» ήταν το μήνυμα των «τζιαλορόσι». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News