default-image

Θρήνος στην Φιορεντίνα, νεκρός στον ύπνο του ο αρχηγός της Αστόρι

Ποδόσφαιρο
Θρήνος στην Φιορεντίνα, νεκρός στον ύπνο του ο αρχηγός της Αστόρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία στην Φιορεντίνα και στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Ο 31χρονος αρχηγός των «βιόλα» και διεθνής με την Ιταλία Ντάβιντε Αστόρι πέθανε στον ύπνο του, όπως ανακοίνωσε η Ιταλική ομάδα.

Μόλις λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με την Ουντινέζε, η Φιορεντίνα ανακοίνωσε πως ο αρχηγός της Νταβίντε Αστόρι δε βρίσκεται πλέον εν ζωή καθώς «έφυγε» στον ύπνο του και σε ηλικία 31 χρόνων, στο ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει η Φιορεντίνα εν όψει του αγώνα με την Ουντινέζε.

«Η Φιορεντίνα είναι βαθύτατα σοκαρισμένη και αναγκάζεται να ανακοινώσει τον θάνατο του αρχηγού της.  Για αυτή την φοβερή και ιδιαίτερη κατάσταση, πρωτίστως για την οικογένειά του, ζητούμε την διακριτικότητα των ΜΜΕ» αναφέρει ανακοίνωση της Φιορετίνα. 

Μάλιστα η Φιορεντίνα αντιμετωπίζει στις 16:00 την Ουντινέζε για τη Serie A, σε ένα παιχνίδι το οποίο θα αναβληθεί, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να μη γίνει κανένα παιχνίδι της αγωνιστικής σήμερα στην Ιταλία.

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο τα Ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι ο Νταβίντε Αστόρι να πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News