default-image

Ρέκορντμαν στις κίτρινες κάρτες ο Σέρχιο Ράμος

Ποδόσφαιρο
Ρέκορντμαν στις κίτρινες κάρτες ο Σέρχιο Ράμος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης κόντρα στη Λεγανές ο Ράμος αντίκρισε την ένατη κίτρινη κάρτα τη φετινή σεζόν

Ακόμα και αν υπήρχαν αμφιβολίες σχετικά με αυτό, τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι ο Σέρχιο Ράμος έχει... σπάσει κάθε ρεκόρ στις κίτρινες κάρτες!

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης κατέχει την πρώτη θέση τις κάρτες τόσο στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος, όσο και σε αυτή του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στην εθνική ομάδα. Ουδείς, επίσης, είναι... καλύτερός του σε αυτό το κομμάτι σε κάποιο άλλο από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης κόντρα στη Λεγανές ο Ράμος αντίκρισε την ένατη κίτρινη κάρτα τη φετινή σεζόν. Ήδη έχει επιβληθεί στους αγώνες κόντρα στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (και στους δύο αγώνες με διπλή κίτρινη κάρτα).

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει η εφημερίδα «AS», ο Ισπανός αμυντικός κατέχει αρκετές πρωτιές εξαιτίας των κίτρινων καρτών: είναι ο πρώτος στην ιστορία της Πριμέρα Ντιβιζιόν με 171 κάρτες. Είναι, επίσης, ο... κορυφαίος του Τσάμπιονς Λιγκ, διοργάνωση στην οποία έχει δει 36 κίτρινες κάρτες, ενώ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του έχει αντικρίσει 20 φορές την κίτρινη κάρτα!

Συνολικά 274 κίτρινες κάρτες στην καριέρα του!

Αυτό σημαίνει ότι στο ισπανικό πρωτάθλημα βλέπει κίτρινη κάρτα ανά 2,5 παιχνίδια, στο Τσάμπιονς Λιγκ ανά τρεις αγώνες και με τους «φούριας ρόχας» ανά 7,4 αγώνες.

Το... θετικό είναι ότι ο Ράμος αγωνιζόμενος με την εθνική ομάδα της Ισπανίας δεν έχει αποβληθεί καμία φορά, ενώ στο πρωτάθλημα έχει αντικρίσει 19 κόκκινες κάρτες σε 421 παιχνίδια.

Ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφράσει την άποψη ότι για τις πολλές κίτρινες κάρτες στην Πριμέρα Ντιβιζιόν δεν ευθύνεται ο ίδιος. Απλά φταίει το... σύστημα!

«Στην Ευρώπη, όπως και στις διοργανώσεις της FIFA, οι διαιτησίες είναι περισσότερο ελαστικές. Θα μου άρεσε και στην Ισπανία να γίνεται ό,τι συμβαίνει στην Αγγλία, δηλαδή να αφήνουν οι διαιτητές το παιχνίδι» είχε πει μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με τη Ντεμπορτίβο την πρώτη αγωνιστική της φετινής Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Πηγή: sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News