Διεθνές Ποδόσφαιρο

Κόντε: Θέλω να γυρίσω μια μέρα στην Εθνική Ιταλίας

Φεύγει άδοξα... Ο Αντόνιο Κόντε μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας από τη Γερμανία, αποχωρεί από τον πάγκο της. Ο 46χρονος τεχνικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι και στις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του, έκανε την ευχή να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Εθνική του ομάδα.

«Πρέπει να ευχαριστήσουμε τα παιδιά που ήταν φανταστικά. Ήταν μια φανταστική εμπειρία, πρέπει να είστε όλοι περήφανοι για το πώς έπαιξε η χώρα! Σήμερα παίξαμε κόντρα στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές και νομίζω πως μας έδειξαν σεβασμό. Άλλαξαν το σύστημά τους και παίξανε σαν μια μικρή Ιταλία γι αυτό το ματς. Ωστόσο, χάσαμε και πηγαίνουμε σπίτι μας και είμαστε απογοητευμένοι.

Αν θα πάω αντίο στην Εθνική ομάδα; Είμαι μόνο 46 χρονών, η προτεραιότητά μου τώρα είναι να επιστρέψω στον πάγκο μιας ομάδας. Πάω να πάρω τις εμπειρίες στο πρωτάθλημα της Αγγλίας, δεν θα είναι εύκολο. Ο πάγκος μιας Εθνικής ομάδας έχει όμορφα συναισθήματα αλλά και πολύ πίεση. Ελπίζω μια ημέρα να έρθουν έτσι τα πράγματα και να επιστρέψω στον πάγκο της Εθνικής ομάδας»
, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κόντε.

Σχόλια