default-image

Σίγουρος ότι θα κερδίσει τη «χρυσή μπάλα» ο Μπαλοτέλι

Ποδόσφαιρο
Σίγουρος ότι θα κερδίσει τη «χρυσή μπάλα» ο Μπαλοτέλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί ακόμα να μην ξέρει σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική χρονιά, ωστόσο, ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει μεγάλη πίστη στον εαυτό του δηλώνοντας ότι θα κερδίσει τη «χρυσή μπάλα».

Ο Μπαλοτέλι αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στη Μίλαν, ωστόσο ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε και επέστρεψε στη Λίβερπουλ με τον Γιούργκεν Κλοπ, ωστόσο, να μην τον περιλαμβάνει στα σχέδιά του. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα δοθεί και πάλι δανεικός.

Παρόλα αυτά ο 25χρονος επιθετικός έχει μεγάλη πίστη στις δυνατότητές του και σε συνέντευξή του στην "Corriere della Sera" τόνισε ότι του χρόνου θα είναι ο κάτοχος της «χρυσής μπάλας»!

«Εγώ μπορώ να κάνω περισσότερα από όσα έχω πει. Όμως χρειάζεται χρόνος. Σε μία κλίμακα από το 0 μέχρι το 10, εγώ σταμάτησα στο 5, αλλά σιγά-σιγά θα φτάσω στο 10. Όμως θέλω να φτάσω. Θα πάρω τη Χρυσή Μπάλα.

Αν και έχω επίγνωση ότι πέταξα δύο χρόνια από την καριέρα μου όπου θα μπορούσα να πλησιάσω στο 10 και εγώ  αντίθετα σταμάτησα στο 5", τόνισε ο Ιταλός άσος, οποίος στο ερώτημα σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν, είπε:

"Ελπίζω στην Λίβερπουλ. Η Μίλαν αποφάσισε να με αφήσει και το σίγουρο είναι πως δεν θα επιστρέψω ξανά".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News