default-image

Ιταλία-Ισπανία: Η Μεσόγειος στις φλόγες!

Ποδόσφαιρο
Ιταλία-Ισπανία: Η Μεσόγειος στις φλόγες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σημαντικότερη αναμέτρηση της φάσης των «16» του EURO διεξάγεται σήμερα στις 19:00. Ιταλία εναντίον Ισπανίας στο ντέρμπι της Μεσογείου, μια μάχη που είναι η επανάληψη του τελικού της προηγούμενης διοργάνωσης, όταν οι Ισπανοί είχαν επικρατήσει με το εντυπωσιακό 4-0.

Όλα τα βλέμματα λοιπόν θα είναι στραμμένα στο «Σταντ Ντε Φρανς» ενώ στις 22:00 ακολουθεί το ματς με το οποίο κλείνει η φάση των «16», με την Αγγλία να αντιμετωπίζει την Ισλανδία στο στάδιο «Αλιάνζ Ριβιέρα» της Νίκαιας.

Ιταλία-Ισπανία (19:00-ΕΡΤ1): Οι Ιταλοί ήταν η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλό της και περίμενε έναν βατό αντίπαλο αλλά οι διασταυρώσεις έγιναν έτσι που έστειλαν πάνω της τους πρωταθλητές Ευρώπης Ισπανούς, κερδίζοντας μάλιστα τους ίδιους στον τελικό του EURO 2008. Πρόκειται για μια τεράστια μονομαχία, με κάθε ομάδα να έχει τη δική της τακτική για να φτάσει στο στόχο της. Κομπλέ θα παίξει η Ισπανία ενώ η Ιταλία μετράει την απώλεια του τραυματία Καντρέβα.

Αγγλία-Ισλανδία (22:00-ΕΡΤ1): Αγώνας με ξεκάθαρο φαβορί αλλά απέναντι στην ευχάριστη έκπληξη της πρώτης φάσης του EURO 2016 είναι αυτός από τον οποίο θα προκύψει η 8η ομάδα, με την οποία θα συμπληρωθεί το παζλ των προημιτελικών. Η Αγγλία στάθηκε θεωρητικά τυχερή στην πρώτη διασταύρωση των νοκ-άουτ αγώνων της διοργάνωσης, καθώς παρότι τερμάτισε δεύτερη στον όμιλό της, θα βρει απέναντι την άπειρη σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις αλλά αξιόμαχη Ισλανδία. Οι Άγγλοι έχουν στόχο να προχωρήσουν ενώ οι Ισλανδοί ήδη έχουν επιτύχει μια τεράστια υπέρβαση και πλέον παίζουν χωρίς άγχος για το καλύτερο…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News