default-image

Προκρίθηκε ως 2η η Αγγλία, περιμένει η Σλοβακία

Αθλητισμός
Προκρίθηκε ως 2η η Αγγλία, περιμένει η Σλοβακία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγγλία και Σλοβακία αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο Σεντ-Ετιέν, έτσι τα "λιοντάρια" προκρίθηκαν στους "16" του Euro 2016 μέσω της 2η θέσης (κορυφή η Ουαλία). Οι Σλοβάκοι περιμένουν πρόκριση μέσω των καλύτερων τρίτων.

Πρώτη φορά βασικός στο Euro 2016 ο Τζέιμι Βάρντι, απείλησε για πρώτη φορά στο 5ο λεπτό με σουτ στην κίνηση από μπαλιά του Ναθάνιελ Κλάιν, ενώ στο 17ο έχασε σπουδαία ευκαιρία, καθώς έχοντας τον Μάρτιν Σκρτελ πίσω του μπήκε στην περιοχή της Σλοβακίας, σούταρε με το δεξί, αλλά ο Μάτους Κοζάτσικ απέκρουσε.

Εντυπωσιακή ήταν η απόκρουση του Κοζάτσικ και στο 32' στο σουτ Άνταμ Λαλάνα στην κίνηση μέσα από την περιοχή, έπειτα από νέα καλή προσπάθεια του Κλάιν από δεξιά.

Ο Τζο Χαρτ δεν είχε πολύ δουλειά, μέχρι τουλάχιστον το 53', όπου παραλίγο ο Μακ να πετύχει γκολ από λάθος γύρισμα του Κρις Σμόλινγκ με το στήθος, αλλά πρόλαβε ο πορτιέρε της Μάντσεστερ Σίτι.

Στο ίδιο λεπτό, στην απέναντι εστία, ο Κοζάτσικ απέκρουσε το πλασέ του Κλάιν (εξαιρετική πάσα Στάριτζ), στο 55', αλλάζοντας πάλι εστία, ο Χαρτ μπλόκαρε το πλασέ το Βλαντίμιρ Βάις, ενώ στο 56' πέρασε στο ματς ο Άγγλος αρχηγός, ο Γουέιν Ρούνεϊ, στην θέση του Τζακ Γουίλσιρ.

Ο Ντέλε Άλι πέρασε στο ματς στο 60' (αντί του Άνταμ Λαλάνα) και ο άσος της Τότεναμ λίγο έλειξε να ανοίξει το σκορ ένα λεπτό αργότερα (61'), όταν πλάσαρε στην κίνηση από μπαλιά του Κλάιν, αλλά έδιωξε ο Μάρτιν Σκρτελ λίγο πριν την γραμμή!

Ο Στάριτζ στο 74' έχει δυνατότητα να πιάσει σουτ που δύσκολα δεν θα ήταν γκολ, αλλά δεν το κατάφερε έπειτα από την "σκαφτή" πάσα του Έρικ Ντάιερ.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Κοζάτσικ, Πεκάρικ, Σκρτελ, Ντουρίτσα, Χουμπότσαν, Πετσόβσκι (67' Γκιόμπερ), Κούτσκα, Χάμσικ, Μακ, Βάις (78' Σκρίνιαρ), Ντούντα (57' Σβέντο).

ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Κλάιν, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Μπέρτραντ, Ντάιερ, Χέντερσον, Γουίλσιρ (56' Ρούνεϊ), Λαλάνα (60' Ντέλε Άλι), Στάριτζ (76' Κέιν), Βάρντι.

Πηγή: www.sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News