default-image

Ουγγαρία-Ισλανδία 1-1 με... νικητές τους Μαγυάρους!

Ποδόσφαιρο
Ουγγαρία-Ισλανδία 1-1 με... νικητές τους Μαγυάρους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ισοπαλία, με... νικητή! Ουγγαρία και Ισλανδία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην Μασσαλία, με την πρώτη να ισοφαρίζει με αυτογκόλ στο 88' και την δεύτερη να χάνει σπουδαία ευκαιρία στο 95'! Ωστόσο το αποτέλεσμα κρίνεται καλό μόνο για τους Ούγγρους που πάνε φουλ για πρόκριση στους "16"...

Ο έμπειρος Ούγγρος πορτιέρε, ο 40άχρονος, Λάσλο Κίραϊ, στο 38' έκανε κακή έξοδο, έχασε την μπάλα και εν συνεχεία ο Κάνταρ ανέτρεψε στην περιοχή τον Γκούναρσον. Ο Γκίλφι Σίγκουρντσον εκτέλεσε το πέναλτι, ο Κίραλι έπεσε σε λάθος γωνία και στο 39' έγινε το 1-0 για την Ισλανδία.

Αυτό που δεν μπορούσαν να πετύχουν οι Ούγγροι τους το χάρισε ο Μπίρκιρ Σάιβαρσον, καθώς το δεξί μπακ της Χάμαρμπι ισοφάρισε 1-1 στο 88'. Καλή ομαδική προσπάθεια της Ουγγαρία, έκανε το γύρισμα ο Νίκολιτς από δεξιά και ο Σάιβαρσον στην προσπάθειά του να διώξει μέσα από την μικρή περιοχή, έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Σάιβαρσον, Ράγκναρ Σίγκουρντσον, Άρνασον, Σκούλασον, Γκούναρσον (66' Χάλφρεντσον), Γκίλφι Σίγκουρντσον, Γκούντμουντσον, Μπιάρνασον, Μπέντβαρσον (69' Φινμπόγκασον), Σίγκτορσον (84' Γκούντγιονσεν).

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κίραϊ, Λανγκ, Γκούζμιτς, Γιούχας (84' Σάλαι), Κάντερ, Γκέρα, Κλάινχαϊσλερ, Νάγκι, Στίμπερ (67' Νίκολιτς), Τζούτζακ, Πρίσκιν (67' Μπέντε).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News