Ποδόσφαιρο

Ενταση στα Σπάτα με Φουρτάδο και οπαδούς

"Καζάνι που βράζει" θυμίζει η ΑΕΚ, εντός και εκτός γηπέδου και σε όλα τα επίπεδα… Η νέα βαριά ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, σε συνδυασμό με την απογοητευτική ανακοίνωση του Βιντιάδη, φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Κάτι τέτοιο φάνηκε στην προπόνηση της Κυριακής (6/1), όταν επικράτησε ένταση και απειλήθηκε σοβαρό επεισόδιο στα Σπάτα, μετά την προπόνηση των «κιτρινόμαυρων».

Συγκεκριμένα, δέκα περίπου οπαδοί εκ των καταληψιών θέλησαν να ζητήσουν εξηγήσεις από τον Φουρτάδο για την συμπεριφορά του Αφρικανού, το Σάββατο. Οι οπαδοί υποστηρίζουν πως κατά την διάρκεια της προθέρμανσης, οπαδοί ζήτησαν από τον παίκτη να σκοράρει κι εκείνος τους απάντησε υβριστικά. Την Κυριακή, λοιπόν, θέλησαν να ζητήσουν εξηγήσεις και τα… αίματα άναψαν.

Οι οπαδοί επιτέθηκαν στον Φουρτάδο, κάποιοι άλλοι θέλησαν να τον φυγαδεύσουν όπως ο Αραμπατζής και ο Παυλής και η ένταση αυξήθηκε, μέχρι τελικά να ηρεμήσουν τα πνεύματα με την επέμβαση των ψυχραιμότερων. Από το μένος των οπαδών δεν γλίτωσε ούτε ο τεχνικός της ΑΕΚ, με τον οποίο, πάντως, ακολούθησε συζήτηση για αρκετή ώρα, σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα.

Θυμίζουμε ότι ο Γερμανός το Σάββατο έλεγε πως «η κατάληψη πρέπει να λήξει γιατί δεν μπορώ να δουλέψω», ενώ την Κυριακή κάλεσε τους παίκτες 1,5 ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη, προκειμένου να συζητηθεί το κάκιστο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Πηγή: sentragoal.gr

Σχόλια