Ποδόσφαιρο

Βύντρα: "Άξιζα καλύτερη μεταχείριση"

Απογοητευμένος από την συμπεριφορά της διοίκησης και μερίδας του κόσμου του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπό του είναι ο Λουκάς Βύντρα.

Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που έστειλε στο twitter μετά την ήττα του τριφυλλιού από τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ και με αφορμή τις αποδοκιμασίες προς τον ίδιο, παρότι ήταν εκτός αποστολής.

"Μετά από 9 χρονιά άξιζα καλύτερη μεταχείριση, άλλα η συμπεριφορά κάποιου δεν θα μου αλλάξει ποτέ αυτό που νιώθω για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα που αγαπάς θα είναι πάντα στην καρδιά σου, ακόμη κι αν είσαι μακριά", έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο διεθνής αμυντικός βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν το κρύβει πλέον. Από τη στιγμή που διέρρευσε η μαύρη λίστα -με τους υποψήφιους για αποχώρηση παίκτες- της διοίκησης του Παναθηναϊκού και το όνομά του βρισκόταν σε αυτήν, αλλά και η σκληρή κριτική που του έχει ασκηθεί τα τελευταία χρόνια από τους φίλους της ομάδας, τον φέρνουν ένα βήμα πριν την έξοδο από την Παιανία.

Μέχρι το τέλος του μήνα θα δρομολογηθούν εξελίξεις και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, δύσκολα θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το τριφύλλι στο στήθος.

Σχόλια