Ποδόσφαιρο

Αναστασιάδης: "Δίκαιο το αποτέλεσμα"

Μετά το 1-1 του Πλατανιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αφού οι δύο ομάδες είχαν ουσιαστικά από ένα καλό ημίχρονο.

"Ευλογημένη χρονιά και χαρούμενη. Έγινε ένα παιχνίδι πάρα πολύ καλό και ανοιχτό. Οι δύο ομάδες ήθελαν να νικήσουν και δημιούργησαν πολλές φάσεις, πιστεύω ότι καμία από τις δύο δεν είναι ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα και γι αυτό είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Προηγηθήκαμε νωρίς όμως δεχτήκαμε ένα πάρα πολύ χαζό γκολ, από τα σοβαρά λάθη που κάναμε, σε ένα διάστημα πάντως που θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει κι άλλο γκολ, όπως θα μπορούσαμε και να δεχτούμε.

Στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΣ ήταν πολύ καλύτερος και δημιούργησε αρκετές φάσεις γιατί κάναμε πράγματα που δεν θέλω να ξαναδώ. Είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι, όμως, η εικόνα του παιχνιδιού θα αδικούσε όποιον έχανε.

Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, έχουμε πάρα πολλά προβλήματα και τα πήγαμε αρκετά καλά κόντρα σε μια ομάδα που είναι καλύτερη από εμάς. Εμείς όμως μπορούμε να γίνουμε καλύτερη ομάδα απ αυτούς. Όχι απ τα Γιάννενα, αλλά, να γίνουμε καλύτερη ομάδα γενικώς. Προσπαθούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα τα οποία θα μας ταλαιπωρήσουν. Να πω ότι η Παναγία λόγω του ότι ξέρει πόση αγάπη έχω και στα παιδιά του ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήθελε να στεναχωρήσει κανέναν σήμερα. Δεν μπορούμε να πάμε κόντρα σε αυτό. Νομίζω, δηλαδή είμαι σίγουρος, ότι θα μας τα δώσει κάπου αλλού. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά γιατί έχουν θέληση να μάθουν, έχω μάθει να έχω υπομονή και επιμονή. Βέβαια, είμαι σίγουρος πως θα μας βρίσουν κι αν δεν μας βρίσουν δεν θα πάμε καλά. Αρχής γενομένης από σήμερα".

Ερωτηθείς για τις μεταγραφές, ο Αναστασιάδης απάντησε σε αρκετά έντονο ύφος:

"Που να τον βρούμε το παιχταρά; Όλοι είναι κυνηγημένοι. Έρχονται πολλοί, αλλά έχουν να παίξουν απ τον Αύγουστο. Τι να έρθουν να κάνουν εδώ; Γι αυτό πρέπει να βασιστούμε στα παιδιά τα δικά μας. Ας μας βρίσετε τι να κάνουμε; Έτσι έχουμε μάθει και το Μάη θα είμαστε καλά. Δεν τη φοβάμαι την ομάδα κάναμε 7 ευκαιρίες αλλά αυτά φτιάχνονται στο δρόμο όχι απ τη μια στιγμή στην άλλη. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα απέναντι μας και αυτό δεν το λέει κανείς".

"Ακόμα δεν ξέρετε τι έχετε να δείτε. Αλλά δεν λέτε ότι ο Ποτουρίδης και ο Δημήτρης είναι τραυματίες. Αν ήταν αυτοί σήμερα εδώ θα είχαμε ακόμα δύο στόπερ. Δεν γίνεται απ' τη μια μέρα στην άλλη να μάθουν τα παιδιά να παίζουν όπου εγώ θέλω. Έμαθα να περιμένω. Μέσα στο άγχος της συγκομιδής βαθμών πρέπει να κάνουμε και αλχημείες. Θα ήσασταν πάρα πολύ ικανοποιημένοι αν σας έλεγα θέλω 5 παίκτες. Σας ξέρω καλά εσάς, πρώτα θα μας βρίσετε και μετά θα γίνουν όλα καλά. Γι αυτό λοιπόν κάντε το να ησυχάσουμε. Απαγορεύεται να αδικήσω τους ανθρώπους που δουλεύουν με εμένα".

Σχόλια