Ποδόσφαιρο

Έτοιμος για Ιταλία ο Ντρογκμπά

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάνατζέρ του, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ετοιμάζει... βαλίτσες για το ιταλικό πρωτάθλημα, έξι μήνες μετά τη μετακίνησή του στην Shangai.

Ο Κάρλος Αρίνο Μπάχο δήλωσε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με Μίλαν και Γιουβέντους και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταλήξει σε κάποια απ'τις δύο.

"Έχουμε συζητήσει τόσο με τη Γιουβέντους όσο και με τη Μίλαν προκειμένου να αντιληφθούν το status quo του συμβολαίου του με τους Κινέζους και στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν κι άλλες επαφές. Το ενδιαφέρον το δύο συλλόγων είναι δεδομένο και ο Ντρογκμπά θα ήθελε πάρα πολύ να παίξει σε ένα από τα σπουδαιότερα πρωταθλήματα του πλανήτη", δήλωσε ο ατζέντης του Ντρογκμπά.

Πάντως, όσον αφορά τη Γιουβέντους, ο Αντόνιο Κόντε δηλώνει άγνοια σχετικά με το θέμα:

"Διαβάζω κι εγώ διάφορα στις εφημερίδες, όμως η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ έχω ζητήσει τον παίκτη από τη διοίκηση, ούτε η διοίκηση μου έχει κάνει οποιαδήποτε νύξη για τον Ντρογκμπά. Υπάρχουν λεπτομέρειες οικονομικής φύσης που πρέπει να συνυπολογίσουμε. Οποιαδήποτε μεταγραφή στις μέρες μας πρέπει να είναι έξυπνη και χαμηλού κόστους", τόνισε ο τεχνικός της Γιουβέντους.

Σχόλια