default-image

Τινάζει την "μπάνκα" για Μπαλοτέλι

Ποδόσφαιρο
Τινάζει την "μπάνκα" για Μπαλοτέλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να δήλωσε πριν λίγες ημέρες πως "ο Μπαλοτέλι δε με πείθει ως άνθρωπος" ωστόσο ο άγριος καβγάς που ξέσπασε στην προπόνηση της Σίτι το πρωί της Πέμπτης με πρωταγωνιστές Μαντσίνι-Μπαλοτέλι δημιούργησε νέα δεδομένα.

Από τη μία πλευρά τα αγγλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έφτασε στο... αμήν με τον "Σούπερ Μάριο" και παραδέχτηκε στους διοικούντες πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα πλέον για να τον "συμμορφώσει", και από την άλλη όλο και πληθαίνουν τα ιταλικά σενάρια που θέλουν τη Μίλαν να εξετάζει πιο ζεστά από ποτέ την περίπτωσή του.

Το πλέον χαρακτηριστικό δημοσίευμα ανήκει μάλιστα στην "Gazzetta dello Sport", όπου φιγουράρει στο πρωτοσέλιδό της η φωτογραφία του Μπαλοτέλι και γράφεται το εξής:

"Σούπερ μεταγραφικό παζάρι. Παρελθόν ο Πάτο, ο Αμπάτε πάει προς Ζενίτ, ο Ρομπίνιο σχεδόν έχει πουληθεί στη Σάντος. Αποτέλεσμα... 35.000.000 ευρώ στην τσέπη της Μίλαν για τον Μπάλο".

Σημειώνεται πως η Ζενίτ φέρεται να προσφέρει το ποσό των 10.000.000 ευρώ στη Μίλαν για να αποκτήσει τον Ινιάτσιο Αμπάτε, ενώ στον αντίποδα η μετακίνηση του Ρομπίνιο στη Σάντος μάλλον ναυάγησε οριστικά, με τους "ροσονέρι" να μην υποχωρούν κάτω από τα 10.000.000 ευρώ και την πρόταση των Βραζιλιάνων να μην υπερβαίνει τα 7.000.000.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News