default-image

Πλήθος κόσμου στην προπόνηση της Μπάρτσα

Ποδόσφαιρο
Πλήθος κόσμου στην προπόνηση της Μπάρτσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περίπου 14.000 φίλοι της Μπαρτσελόνα, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους, στην μοναδική ανοιχτή προπόνηση των Καταλανών μέσα στο χρόνο.

Η Μπαρτσελόνα έκανε την μία και μοναδική ετήσια ανοιχτή προπόνηση, η οποία παραδοσιακά γίνεται μέσα στις γιορτές και 13.855 φίλοι της πήγαν στο Miniestadi για να την δουν. Όπως αναφέρουν τα καταλανικά ρεπορτάζ, τα παιδιά, τα οποία κατέκλυσαν το γήπεδο, δεν σταμάτησαν να επευφημούν τον Μέσι, τον Τσάβι, τον Ινιέστα και τους υπόλοιπους, ενώ ξεχωριστή υποδοχή επεφύλλασαν στον Ερίκ Αμπιντάλ.

Αποθέωσαν και τον Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος πάντως προτίμησε να μείνει στο γραφείο του. Αφενός λόγω του ότι αναρρώνει, αλλά κυρίως λόγω του ότι δεν ήθελε να πάρει τη δόξα από τους παίκτες, τους οποίους και θεωρεί ως βασικούς πρωταγωνιστές αυτής της ομάδας.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, λίγο πριν το ντέρμπι της Καταλονίας με την Εσπανιόλ και μετά το τέλος της προπόνησης, oι παίκτες μίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο, δείχνοντας ότι η σχέση τους μαζί του είναι εκπληκτική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News