default-image

Ίντερ και Λάτσιο στοχεύουν… Λάμπαρντ

Ποδόσφαιρο
Ίντερ και Λάτσιο στοχεύουν… Λάμπαρντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη  στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Φρανκ Λάμπαρντ δε θα ανανεώσει με την Τσέλσι οι υποψήφιες ομάδες για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους πληθαίνουν.

Τελευταίες προστέθηκαν στη λίστα η Ίντερ και η Λάτσιο, οι οποίες φαίνεται να έχουν κάνει κρούση στον παίκτη της Τσέλσι που σε έξι μήνες μένει ελεύθερος.

Σύμφωνα με την «Corriere dello sport» η Ίντερ θέλει να προσπαθήσει, για δεύτερη φορά, να φέρει τον Άγγλο διεθνή στην Ιταλία, μιας και πριν τεσσερισήμισι χρόνια είχε ενδιαφερθεί πρώτη φορά για τον μέσο των «μπλε» επί εποχής Μουρίνιο στην Τσέλσι.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάσιμο Μοράτι, πιστεύει ότι με τον Λάμπαρντ στην ομάδα θα μπορέσει να καλύψει την διάφορα των εννιά βαθμών που έχει από την Γιουβέντους.

Η Λάτσιο από την άλλη θα κινηθεί πιο γρήγορα καθώς αναμένεται να στείλει αντιπροσώπους στο Λονδίνο για να προσπαθήσουν να πείσουν από κοντά τον παίκτη.

Ο ίδιος ο Λάμπαρντ που γίνεται 35 τον Ιούνιο όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του κράτησε για ακόμα μια φορά τα «χαρτιά» του κλειστά, λέγοντας: «Για μένα ελπίζω μόνο να παίζω με την νικήτρια ομάδα. Θα προσπαθώ πάντα να βάζω τα δυνατά μου. Ξέρω ότι λέγονται πολλά αλλά για μένα το μόνο που έχει σημασία είναι αυτά τα 90 λεπτά που παίζω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News