default-image

"Δένει" Μήτρογλου ο Μαρινάκης

Ποδόσφαιρο
"Δένει" Μήτρογλου ο Μαρινάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποφασισμένος να βάλει τέλος στις… ορέξεις των ομάδων που θέλουν να αποκτήσουν τον «πιστολέρο» του Oλυμπιακού παρουσιάζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», ο Κώστας Μήτρογλου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό, με τη Σίβασπορ μάλιστα να φέρεται ότι έχει καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για να πάρει τον ομογενή επιθετικό. Ο διεθνής φορ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως το καλοκαίρι του 2014, αλλά στον Πειραιά δεν πρόκειται να βασιστούν μόνο σε αυτό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να κρατήσει τον παίκτη στο λιμάνι και έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές από τους συνεργάτες του έτσι ώστε να επεκταθεί χρονικά το συμβόλαιο του παίκτη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει ετοιμάσει μια εξαιρετική πρόταση για τον παίκτη, ενώ την ίδια ώρα φτάνουν προς την ολοκλήρωσή τους τα θέματα των Τζεμπούρ και τον Τοροσίδη.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έχει κάνει σαφές πως ο Αλγερινός θα μείνει πάση θυσία στον Πειραιά, ενώ για τον Τοροσίδη όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που θα έχουν οι δυο πλευρές τις επόμενες μέρες, με τα τελευταία μηνύματα να είναι θετικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News