default-image

Στάση αναμονής στον ΟΦΗ... ενόψει αλλαγών στις αδειοδοτήσεις!

Ποδόσφαιρο
Στάση αναμονής στον ΟΦΗ... ενόψει αλλαγών στις αδειοδοτήσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στάση αναμονής κρατούν στον ΟΦΗ, περιμένοντας αρχικά να πάρουν στα χέρια τους το σκεπτικό της απόφασης για την απόρριψη του φακέλου αδειοδότησης, την ώρα που όλο και πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τη Σούπερ Λίγκα να προχωρά σε αλλαγή των προβλεπόμενων ποινών για την απαγόρευση μεταγραφών. Γι' αυτό το λόγο μάλιστα, η διοργανώτρια Αρχή συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο την επόμενη Τετάρτη, με θέμα τις αποφάσεις της δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, που "έκοψε" έξι ομάδες. Τα σενάρια που επικρατούν είναι είτε να ανέβουν τα όρια ηλικίας στις επιτρεπόμενες μεταγραφές είτε μέχρι τον Ιανουάριο να μην ισχύσει το μέτρο της απαγόρευσης των μεταγραφών. Οι έξι "κομμένες" ομάδες βρίσκονται σε επικοινωνία, προκειμένου να σχηματίσουν μέτωπο γύρω από αυτό το θέμα.

Τα σενάρια ενέτειναν οι χθεσινές τοποθετήσεις του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ. «Πρέπει να χαμηλώσουν τα κριτήρια. Βοήθησαν αρκετά όλοι ώστε να μειωθούν οι ποινές. Αν θυμάστε ήταν υποβιβασμός. Τώρα θα είχε πέσει η Ελλάδα αν ίσχυε αυτή η ποινή. Τώρα είναι διαφορετικές. Αυτό ενδεχομένως να αλλάξει σε κάποιο σημείο», είπε, ενώ προσπάθησε να προστατέψει και τον εαυτό του, κυρίως στην επίθεση που δέχτηκε από τον Ολυμπιακό για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού: «Με έχετε για ηλίθιο; Θα κάτσω εγώ να επηρεάσω την επιτροπή για μια ομάδα; Και γιατί δεν επηρέασα για άλλες τρεις; Αν επηρεάζω γιατί να μπει μια και να μην μπουν όλες. Χαζός είμαι; Να περάσουν όλοι. Δεν επηρεάζω, κύριοι, δε μιλάω σε επιτροπές», τόνισε.

Από εκεί και πέρα, στον ΟΦΗ θα περιμένουν να ξεκαθαρίσει το θέμα για να αρχίσουν το σχεδιασμό της νέας περιόδου, ενώ με τις παρούσες συνθήκες είναι πολύ δύσκολο να μείνει στον πάγκο ο Νίκος Αναστόπουλος...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News