ΠΑΕ Επισκοπή: Αίτημα συμμετοχής στα πρωταθλήματα Κ15 και K17 της SL1

Ποδόσφαιρο
ΠΑΕ Επισκοπή: Αίτημα συμμετοχής στα πρωταθλήματα Κ15 και K17 της SL1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια κίνηση που δείχνει το μέλλον προχώρησε η ΠΑΕ Επισκοπή! Παρότι υποβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική, επιβεβαιώνει ότι είναι ένας σύλλογος με γερές βάσεις γι’ αυτό και υπέβαλλε αίτημα στην Super League 1 για να λάβουν οι ομάδες υποδομής της συμμετοχή στα πρωταθλήματα Κ15 και Κ17!

Έτσι βαδίζει στα βήματα και άλλων συλλόγων όπως ο Πανιώνιος, η ΑΕΛ, ο Απόλλων Σμύρνης, ο Πανσερραϊκός και η Δόξα Δράμας, που οι Ακαδημίες τους αγωνίζονται σε επίπεδο SL1.

H ανακοίνωση της ρεθυμνιώτικης ΠΑΕ αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Επισκοπή κάνει γνωστό στο ευρύ κοινό, φίλαθλο, παραγοντικό αλλά και αγωνιστικό, την πρόθεσή της να λάβει μέρος στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Κ15 και Κ17 της Super League1.

Με στόχο και γνώμονα την καλύτερη αξιοποίηση-εξέλιξη του έμψυχου δυναμικού που διαθέτουν οι ακαδημίες του συλλόγου μας, το γραφείο διεύθυνσης της ΠΑΕ απέστειλε αίτημα συμμετοχής της Επισκοπής στον κορυφαίο ποδοσφαιρικό συνεταιρισμό (SL1) προκειμένου να συμμετάσχει στα ηλικιακά πρωταθλήματα (2009-10 και 2007-08) της ερχόμενης σεζόν 2023-24.

Αναμένουμε με αδημονία την απάντηση της διοργανώτριας αρχής και προσβλέπουμε στην καλύτερη δυνατή ευκαιρία των παιδιών μας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

ΠΑΕ Επισκοπή”

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News