Γιούχτας: Στην Κοζάνη για να πάρει ό,τι του «έκλεψαν» στην Μυτιλήνη

Ποδόσφαιρο
Γιούχτας: Στην Κοζάνη για να πάρει ό,τι του «έκλεψαν» στην Μυτιλήνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ κρίσιμο παιχνίδι στις 17:00 για τους Αρχανιώτες για την 6η αγωνιστική των μπαράζ

Με πατημένο το… γκάζι συνεχίζεται η μεγάλη προσπάθεια του Γιούχτα για την άνοδο στη Super League 2. Λίγες μέρες μετά το άδικο (λόγω διαιτησίας) ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη, έρχεται σήμερα νέα εκτός έδρας δοκιμασία με αντίπαλο την Κοζάνη.

Η αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και όλοι στην ομάδα των Αρχανών είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100%.

Πρόκειται για ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια, όμως οι «πράσινοι» είναι… οπλισμένοι με πάθος και πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Άλλωστε, η ομάδα του Νίκου Σουργιά έχει δείξει σε όλα τα παιχνίδια και ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, ότι προσπαθεί μέσα από τη δική της τακτική προσέγγιση να επιβληθεί και να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Είναι πολύ σημαντικό για τους Αρχανιώτες να μην ηττηθούν σήμερα, καθώς ακολουθεί το ρεπό τους για την 7η αγωνιστική που θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Η αποστολή του Γιούχτα βρίσκεται από χθες στην Κοζάνη, ολοκληρώνοντας νωρίτερα το πρωί την προετοιμασία, με την τεχνική ηγεσία να κάνει τις τελευταίες δοκιμές.

Στη διάθεση του Σουργιά είναι 22 ποδοσφαιριστές, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Νύκταρης, Τουγλής και Γερακιός. Είναι πιθανό ο 36χρονος τεχνικός να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, όπως έχει κάνει στο πλαίσιο της γενικής διαχείρισης του ρόστερ για τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το άλλο ματς της ημέρας, όπου ο Αιολικός θα υποδεχθεί τον Καμπανιακό. Η ομάδα της Μυτιλήνης είναι στην τελευταία θέση, αλλά με διαφορά τριών βαθμών από τον σημερινό της αντίπαλο που είναι πρωτοπόρος στην ειδική βαθμολογία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Super League 2:

Σήμερα (17:00)

Κοζάνη-Γιούχτας (γηπ. Κοζάνης): Μπουρουζίκας (Λάρισας), Μίχος (Λάρισας), Βαλιώτης (Λάρισας).

Αιολικός-Καμπανιακός (γηπ. Μυτιλήνης): Παναγιωταράς (Αθηνών), Σούζας (Αν.Αττικής), Τσαγανού (Δυτ.Αττικής).

Ρεπό: Τηλυκράτης

1.Καμπανιακός      7

2.Κοζάνη      6

3.Γιούχτας      5

4.Τηλυκράτης      5

5.Αιολικός      4

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News