Κορνάρος για Μικτή ΕΠΣΗ: «Καμία στεναχώρια δεν τους πρέπει…»

Ποδόσφαιρο
Κορνάρος για Μικτή ΕΠΣΗ: «Καμία στεναχώρια δεν τους πρέπει…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στάζει μέλι για την Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Εργοτέλη, Λευτέρης Κορνάρος!

Σε ανάρτησή του αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στα παιδιά του Ηρακλείου και στον κόουτς Βασίλη Μπαστάκη, τονίζοντας ότι όλοι πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι γι’ αυτό που παρουσίασαν και το μέλλον είναι δικό τους, ενώ δεν παραλείπει να συγχαρεί τους συλλόγους των παιδιών αλλά και την ΕΠΣΗ.

Η ανάρτηση του Λ. Κορνάρου:

«Αν και δεν κατάγομαι από το Ηράκλειο (εργάζομαι όμως εδώ 5 χρόνια και είμαι ευγνώμων για αυτό), ωστόσο μπορώ με κάθε βεβαιότητα να πω ότι είμαι χαρούμενος και περήφανος για την Μικτή Ηρακλείου Κ16. Την ίδια περηφάνια θα πρέπει να αισθάνονται σήμερα όλοι οι εμπλεκόμενοι σ' αυτήν. Καμία στεναχώρια δεν τους πρέπει! Ο τίτλος μπορεί να μην ήρθε, ωστόσο όσοι παρακολουθήσαμε βήμα-βήμα τη πορεία της ομάδας αυτής, είδαμε ξεκάθαρα τι σημαίνει να παίζεις πραγματικό, οργανωμένο και σύγχρονο ποδόσφαιρό πέρα από κάθε αχρείαστη -για την εκπαιδευτική διαδικασία- σκοπιμότητα.

Είναι δεδομένο ότι το γκρουπ αυτό έχει όλα τα εχέγγυα για μεγάλα πράγματα! Το ίδιο και ο κόουτς Βασίλης Μπαστάκης! Οργανωμένος, διαβασμένος, σαφής, τεκμηριωμένος, σύγχρονος και το βασικότερο... Αληθινός! Πραγματικό πρότυπο για τους αθλητές του! Χαίρομαι που είναι συνεργάτης και στενός μου φίλος!

Σήμερα μπορεί να μπήκε μια τελεία στη διαδικασία αλλά τα παιδιά δεν έχουν κανένα λόγο να φοβούνται τις τελείες. Πάντα ένα τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή και το ίδιο ισχύει και για αυτά τα παιδιά.

Να έχουν μόνο υγεία και με οδηγό την συνεχή εκπαίδευση, το σεβασμό και την αξιοπρέπεια να κατακτήσουν όλους τους προσωπικούς τους στόχους!

ΥΓ. Η οικογένεια Μπαστάκη έχει να χαίρεται για δύο εξαιρετικούς ανθρώπους και προπονητές, το Γιώργο και το Βασίλη!!!

ΥΓ2. Συγχαρητήρια στους συλλόγους των παιδιών για την εμφανώς εξαιρετική δουλεία που παράγουν στην εκπαιδευτική διαδικασία καθώς και στην ΕΠΣΗ που υποστηρίζει την λειτουργία τους!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News