Το ταξίδι της Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ και το συγκλονιστικό video πριν τον τελικό...

Ποδόσφαιρο
Το ταξίδι της Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ και το συγκλονιστικό video πριν τον τελικό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήταν ένα όμορφο ταξίδι το φετινό της Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ… Γεμάτο έντονα συναισθήματα και πολύτιμες εμπειρίες…

Ένα ταξίδι που έφτασε στο τέλος του με δάκρυα στα μάτια των ποδοσφαιριστών αλλά με υπερηφάνεια και πίστη στις καρδιές όλων ότι το μέλλον του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου είναι εδώ!

Μια προσπάθεια δομημένη με κάθε λεπτομέρεια τόσο από το Coach Βασίλη Μπαστάκη από την πρώτη μέρα που τα παιδιά της Μικτής μπήκαν στο γήπεδο, όσο και από την ΕΠΣΗ και την Επιτροπή Μικτών Ομάδων, που φρόντιζαν με κάθε λεπτομέρεια, αυτή η ομάδα με ασφάλεια να φτάσει ως το τέρμα και να διεκδικήσει την κορυφή της Ελλάδας.

Μπορεί η τύχη στο πιο κρίσιμο ματς να γύρισε την πλάτη στο Ηράκλειο όμως η ψυχή και το μέταλλο νικητή που διαθέτουν αυτά τα παιδιά, η καρδιά πρωταθλητή που χτίζουν άξια και σταθερά, θα τα συνοδεύει βήμα προς βήμα στην καριέρα τους που ουσιαστικά τώρα ξεκινά.

Αναμφίβολα θα έρθουν κι άλλοι τελικοί, θα έρθουν νίκες και κύπελλα, θα έρθουν πιθανότατα και άλλες ήττες… Αλλά αυτά τα παιδιά έχουν όλο το «πακέτο» για να συνεχίσουν και στο μέλλον να μας κάνουν υπερήφανους.

Πάνω απ’ όλα όμως να κάνουν υπερήφανους τους πιο πιστούς υποστηρικτές τους. Εκείνους που όταν σβήνουν τα φώτα μετά από μία μεγάλη επιτυχία ή μια αποτυχία που φέρνει στεναχώρια, θα είναι δίπλα τους, θα τα αγκαλιάσουν, θα τους προσφέρουν εκείνα τα συναισθήματα που κανένας άλλος δεν μπορεί να τους προσφέρει.

Πρόκειται για τις οικογένειες τους…

Τους ανθρώπους που έχουν γαλουχήσει αυτά τα παιδιά από τα πρώτα τους βήματα.

Στο τελευταίο meeting της Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ πριν τον τελικό με τον προπονητή και την διοίκηση της ΕΠΣΗ, προβλήθηκε ένα video αφιερωμένο στις οικογένειες των παιδιών…

Όλες οι αξίες της ζωής, ο σεβασμός και η εκτίμηση ανήκουν σε εκείνους…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτό το μοναδικό και υπέροχο video πατώντας στο παρακάτω link και να ζήσετε κι εσείς, όπως έζησα κι εγώ, αυτό το μοναδικό συναίσθημα να είσαι μέλος της Μικτής Ομάδας της ΕΠΣΗ...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News