Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ: Σε ιδανικές συνθήκες η προετοιμασία για τον τελικό!

Ποδόσφαιρο
Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ: Σε ιδανικές συνθήκες η προετοιμασία για τον τελικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα σε ιδανικές συνθήκες, με την ΕΠΣΗ να φροντίζει κάθε λεπτομέρεια και έχοντας την στήριξη της ΠΑΕ ΟΦΗ, η Μικτή Κ16 κορυφώνει την προετοιμασία της για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Το συγκρότημα του Ηρακλείου θα αντιμετωπίσει την Μικτή Πέλλας στην Βουλιαγμένη με στόχο να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας και άπαντες είναι αφοσιωμένοι σε αυτό το ιστορικό παιχνίδι, όπου αναμένεται να είναι έντονη και η παρουσία του φίλαθλου κόσμου που θα ταξιδέψει από το Ηράκλειο αλλά και θα δώσει το παρών από την Αθήνα.

Σήμερα έχει προγραμματιστεί νέα προπόνηση η οποία θα γίνει στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, το οποίο η ΠΑΕ ΟΦΗ παραχωρεί για τις ανάγκες των παιδιών του Ηρακλείου, όπως έγινε και την Τρίτη με το Γεντί Κουλέ.

Στην προπόνηση ο ενωσιακός προπονητής κ. Βασίλης Μπαστάκης έχει καλέσει τους: Χαχλιουτάκη, Κωνσταντακόπουλο, Μαυρογιαννάκη, Καλλέργη, Κουμάκη (Κεραυνός), Φαϊτάκη, Χότζα, Φθενάκη, Παναγιωτάκη (Κανάρια), Τσαγκαράκη (Πόρος), Βγόντζα, Μαυρογιάννη, Κουντούρη, Σταματάκη (Μαρτινέγκο), Παρασύρη (Νέοι Αλμυρού), Ορφανουδάκη, Τζιράκη, Αδαμάκη (Δόξα Ηρακλείου), Μπουτσάκη, Μενεγάτο, Καλογιαννάκη Στ., Καλογιαννάκη Φ. (Ερμής Ατσαλένιου), Ρόγκεστ (Θρίαμβος Ανάληψης), Παπαδάκη, Άλλα (Φαιστός).

Μετά το τέλος της προπόνησης, όλοι οι ποδοσφαιριστές, το team της Μικτής και η διοίκηση της ΕΠΣΗ είναι προσκεκλημένοι από τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη σε δεξίωση που θα γίνει προς τιμήν τους σε εστιατόριο του Ηρακλείου, για να τους συγχαρεί για την πρόκρισή τους στον τελικό και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία για την επίτευξη του μεγάλου τους στόχου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News