ΠΟΑ-Ερμής Ζωνιανών: Ματς… για γερά νεύρα στο Ατσαλένιο!

Ποδόσφαιρο
ΠΟΑ-Ερμής Ζωνιανών: Ματς… για γερά νεύρα στο Ατσαλένιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεύτερο κρητικό ντέρμπι για τον ΠΟΑ που θέλει μόνο τρίποντο για να πάρει πλεονέκτημα για την άνοδο

Τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στα Χανιά και ο τρόπος που ο ΠΟΑ έχασε τους βαθμούς της νίκης, μένοντας στο 1-1 με τον Γρανίτη, πείσμωσαν και ανέβασαν τους δείκτες της αποφασιστικότητας στο Ατσαλένιο.

Στον ΠΟΑ γνωρίζουν ότι θα πρέπει να δώσουν κάθε ικμάδα των δυνάμεών τους για να πάρουν στα χέρια τους την άνοδο και κάθε παιχνίδι θα είναι ντέρμπι. Με αυτή την οπτική βλέπουν και την σημερινή αναμέτρηση με τον Ερμή Ζωνιανών στις 17:00 στο Ατσαλένιο, με τους πρωταθλητές Ρεθύμνου να είναι αήττητοι και να δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση. Στον ΠΟΑ γνωρίζουν πάντως καλά ότι η έδρα τους θα είναι εκείνη που θα τους δώσει την ώθηση για να πάρουν ένα από τα τρία εισιτήρια ανόδου και θέλουν να την διαφυλάξουν ως κόρη οφθαλμού.

Προφανώς μετά το τρίποντο άνευ αγώνος την 1η αγωνιστική και την ισοπαλία στα Χανιά, ενδεχόμενη νίκη αύριο κόντρα στον Ερμή θα ανεβάσει τον ΠΟΑ στους 7 βαθμούς και θα του δώσει ισχυρό πλεονέκτημα για την άνοδο στην Γ' Εθνική. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Μηνά Πίτσου, που βάζει στην εξίσωση και το επόμενο παιχνίδι που θα είναι πάλι στο Ατσαλένιο, το Σάββατο με αντίπαλο τον Απόλλων Ποντίων:

«Έχουμε πίστη για την άνοδο που περνάει από το Ατσαλένιο. Αυτές οι καταστάσεις μας κάνουν πιο δυνατούς. Φέραμε εκεί που θέλαμε από την αρχή του καλοκαιριού την ομάδα μας, να πάρουμε δηλαδή το πρωτάθλημα και να παίζουμε την άνοδο μέσα στο σπίτι μας.

Είμαστε στην δεύτερη θέση με 4 βαθμούς και θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά για να πετύχουμε το στόχο μας. Προετοιμαζόμαστε για τα δύο εντός έδρας κρίσιμα παιχνίδια που δεν υπάρχει πλέον τίποτα άλλο στο μυαλό μας πέρα από το να ανεβάσουμε τον Π.Ο.Α στην επόμενη κατηγορία. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας ακολούθησε στα Χανιά και του υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε και την ψυχή μας για την άνοδο».

Στα υπόλοιπα παιχνίδια για την 3η αγωνιστική των μπαράζ, ο Απόλλων Ποντίων θα φιλοξενήσει τον Γρανίτη ενώ στον Πειραιά ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει το Χαϊδάρι. Αναλυτικά:

Σήμερα (17:00)

*ΠΟΑ-Ερμής Ζωνιανών (γηπ. ΠΟΑ): Αντωνίου, Πέτσας, Κοτσιφάκης (Χανίων), παρ: Πνευματικάκης (Λασιθίου).

*Απόλλων Ποντίων-Γρανίτης (γηπ. Γκορυτσάς): Χατζηγιάννης (Πειραιά), Γκούβας, Κωστάκης (Ανατ. Αττικής), παρ: Αργύρης (Κορίνθου).

*Ατρόμητος Πειραιά-Χαϊδάρι (γηπ. Μελισσουργού): Μπεκιάρης, Θεοδωρόπουλος (Κορίνθου), Αλεξοπούλου (Ανατ. Αττικής), παρ: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής).

Η βαθμολογία

1.Χαϊδάρι                     6

2.ΠΟΑ                           4

3.Ερμής Ζων.               4

4.Ατρόμητος Πειρ.      1

5.Γρανίτης                    1

6.Απόλλων Ποντίων   0

Όλοι στο Ατσαλένιο!

Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο του Ατσαλένιου να δώσει το παρών στα δύο επόμενα κρίσιμα εντός έδρας ματς των μπαράζ, ξεκινώντας από σήμερα και την μάχη με τον Ερμή Ζωνιανών, έκανε η διοίκηση του ΠΟΑ. Αναλυτικά:

«Η άνοδος περνάει από το... σπίτι μας, να είμαστε όλοι εκεί, να γίνουμε η δύναμη του Π.Ο.Α! Η ομάδα μας δίνει δύο συνεχόμενα κομβικά ματς στο Ατσαλένιο και μας χρειάζεται όλους κοντά της! Σήμερα (31/5, 17:00) ο Π.Ο.Α φιλοξενεί τον Ερμή Ζωνιανών και πρέπει να είμαστε όλοι εκεί, να γεμίσουμε το γήπεδο, με φωνή, με παλμό και να ωθήσουμε στους ποδοσφαιριστές μας σε μια πολύτιμη νίκη!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News