Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ: Πιο έτοιμη από ποτέ… για να πιει νερό από την κούπα!

Ποδόσφαιρο
Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ: Πιο έτοιμη από ποτέ… για να πιει νερό από την κούπα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μικτή Κ16 του Ηρακλείου έκλεισε... θέση από χθες στον μεγάλο τελικό του Πανελλήνιου Ενωσιακού Πρωταθλήματος, όπου σήμερα έμαθε ότι αντίπαλός της στην μάχη για τον τίτλο θα είναι η ΕΠΣ Πέλλας.

Τα συγκροτήματα της ΕΠΣΗ σ’ αυτές τις ηλικίες έχουν “χτίσει” μια μεγάλη παράδοση, καθώς είναι εκ των κορυφαίων ομάδων στην Ελλάδα.

Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι από το 2017 και σε σύνολο πέντε διοργανώσεις, αυτός θα είναι ο 4ος τελικός για τη Μικτή. Μάλιστα, εκείνη τη χρονιά υπήρχε... διπλή εκπροσώπηση στους τελικούς, με Παίδες και Νέους.

Από τότε μέχρι σήμερα, οι διοργανώσεις είναι πέντε, γιατί λόγω COVID μία σεζόν σταμάτησε στη... μέση και μία δεν έγινε καθόλου.

Πέρυσι, το Ηράκλειο τερμάτισε στην 4η θέση και παραδοσιακά “φλερτάρει” με την κορυφή, την οποία άλλωστε έχει κατακτήσει στο παρελθόν.

Τα τελευταία χρόνια όμως, το τρόπαιο... λείπει και όλοι νιώθουν ότι πλησιάζει η στιγμή τους. Οι ταλαντούχοι παίκτες, η τεχνική ηγεσία, οι άνθρωποι της ΕΠΣΗ και όλοι όσοι είναι δίπλα τους θέλουν πάρα πολύ αυτόν τον τίτλο.

Είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν σκληρά ως την ερχόμενη Κυριακή, ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι αγωνιστικά και πνευματικά.

Είναι... διψασμένοι! Έχουν φτάσει στην... πηγή και θέλουν όσο τίποτα να πιουν το... νερό της επιτυχίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News