Κ. Τσαντηράκη: “Βρέθηκε ένα εξιλαστήριο θύμα…”

Ποδόσφαιρο
Κ. Τσαντηράκη: “Βρέθηκε ένα εξιλαστήριο θύμα…”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τον μεγάλο της αγώνα που συνεχίζει για να κλείνει παλιά μέτωπα του Ηροδότου μίλησαν η πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Κατερίνα Τσαντηράκη-Δερμιτζάκη.

Ανέφερε ότι σήμερα πληρώθηκε η τελευταία προσφυγή από το μακρινό 2004 καθώς «βρέθηκε ένα εξιλαστήριο θύμα για να εξοφλήσει» ενώ ευχαρίστησε την οικογένειά της που είναι ενωμένη σε αυτή την περιπέτεια. Περισσότερα θα πει στην Γενική Συνέλευση. Αναλυτικά η δήλωση της Κατερίνας Τσαντηράκη-Δερμιτζάκη:

“Σήμερα αισίως πληρώθηκε και η τελευταία προσφυγή παίκτη από το μακρινό 2004 που μετά από τόσα χρόνια βρέθηκε ένα εξιλαστήριο θύμα για να τους εξοφλήσει.. Οι πρόσφυγες του 2004 ήταν όπως θυμάστε των ποδοσφαιριστών Αποστολάκη Κωτη και Ταβλαδωράκη.

Η ομάδα του Ηροδότου και ομάδα της καρδιάς μου αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα στις 7 /4/23 διότι οι εξής ποδοσφαιριστές της προηγούμενης χρονιάς (Αποστολάκης Αρναούτογλου, Ποζατζίδης, Αμπουμπακάρι και Νόνης) δεν ήθελαν να πάρουν τα χρήματα από την εγγυητική όπως έκαναν ενέργειες την ίδια μέρα της αποβολής αλλά προτίμησαν να ρίξουν την ομάδα.. Η 7/4 θεωρήθηκε από όλους «μαύρη μέρα» για τον σύλλογο. Έχουν και αυτοί τα δίκια τους… ΑΛΛΑ… τα υπόλοιπα στην ΓΣ. Ευχαριστώ δημόσια την οικογένεια μου που είναι δίπλα μου και με βοηθάνε να ξεπληρώσω τους προηγούμενους προέδρους και όχι μόνο. Δοξάζω τον Θεό που η περιπέτεια αυτή μας βρίσκει ενωμένους και παρόλο που η ζωή πάει παρακάτω και εμάς προς το παρών όχι, θα τα καταφέρουμε γιατί παρά τις μεγάλες οικογενειακές δυσκολίες που έχουμε.. μάθαμε να είμαστε δυνατοί..

Επίσης ευχαριστώ δημόσια τον Παναγιώτη Τσιριμπή που έχει αναλάβει να πληρώσει ένα μεγάλο πακέτο εκκρεμοτήτων που και για αυτά θα ενημερωθείτε στην ΓΣ”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News