Μαγική εικόνα στα Χανιά, ο ΠΟΑ έμεινε στο 1-1 με τον Γρανίτη

Ποδόσφαιρο
Μαγική εικόνα στα Χανιά, ο ΠΟΑ έμεινε στο 1-1 με τον Γρανίτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O ΠΟΑ άξιζε να φύγει νικητής σήμερα από τα Χανιά ωστόσο έμεινε στο 1-1 με τον Γρανίτη...

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να χάνουν ευκαιρία με τον Παπαδάκη. Στο 34’ ο Σφυρογιαννάκης βρήκε τον Αρμόα, ο οποίος με έξυπνο τρόπο και προβολή άνοιξε το σκορ. Ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα με τον Παπαδάκη, και έφεραν το ματς στα ίσα (1-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχαν αρκετές φάσεις από νωρίς και στο 52’ ο Γ. Ρουμπάκης εξουδετέρωσε το σουτ του Κολομπάκη. Από το σημείο εκείνο και μετά το συγκρότημα του Μηνά Πίτσου ανέβηκε μέσα στο γήπεδο και πίεσε. Έκανε αισθητή την παρουσία του στο 59’ με τον Δαμιανάκη, ενώ στο 63’ ο Αρμόα από πολύ κοντά έστειλε άουτ την μπάλα.

Στο ίδιο λεπτό έγινε μια φάση που θα συζητηθεί. Ο διαιτητής Καλυβιανάκης έδωσε πέναλτι για μαρκάρισμα του Κατσαρού στον Κεφαλούκο, αλλά μετά από συνεννόηση με τον α’ βοηθό του Βαρβαντάκη, πήρε πίσω την απόφαση και έδωσε «θέατρο» του μεσοεπιθετικού του ΠΟΑ. Ακολούθησαν πολλά παράπονα και μία σχεδόν δεκάλεπτη διακοπή. Η ομάδα του Ατσαλένιου συνέχισε να πιέζει:

Στο 76’ ο Κεφαλούκος και στο 79’ ο Καϊμακαμούδης είχαν δύο καλές φάσεις, όμως τα… σπουδαία χάθηκαν λίγο πριν το φινάλε. Στο 89’ ο Σφυρογιαννάκης αστόχησε από πλάγια, η μπάλα έφτασε στον Γιακουμάκη, ο οποίος σούταρε και ο Στεφανίδης έβαλε σωτήρια πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. Στο 91’, τέλος, ο Τερεζάκης νίκησε σε τετ α τετ τον Κεφαλούκο.

Γρανίτης (Τάκης Διακάκης): Τερεζάκης, Κολομπάκης Χ. (84′ Στεφανίδης Στ.), Κατσαρός, Στεφανίδης Η., Παπακαστρήσιος, Κολομπάκης Σπ. (80′ Κοκάκης), Νάστο, Μποντούρι (90+5 Κελάκης), Πατρικάκης, Ρουσάκης(84′ Μεγαλακάκης), Παπαδάκης (90+ Μπεριάδης)

ΠΟΑ (Μηνάς Πίτσος): Ρουμπάκης, Δαμιανάκης, Λουμπάκης, Ρουμπάκης Μ., Παπασπύρος (58′ Κεφαλούκος), Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης, Αρμόα (86′ Γιακουμάκης), Σφυρογιαννάκης, Κασσωτάκης, Ικεότσα

Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ-2η Αγωνιστική

Γρανίτης-ΠΟΑ 1-1

Ατρόμητος Π.-Ερμής Ζωνιανών 0-0

ΕΠΣ Λασιθίου-Χαιδάρι 0-3 α.α.

Χαιδάρι 6

ΠΟΑ 4

Ερμής Ζωνιανών 4

Ατρόμητος Π. 1

Γρανίτης 1

Απόλλων Ποντίων 0

ΕΠΣ Λασιθίου 0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News