Στειακάκης προς ΠΣΑΠΠ: Αν δεν αποκαταστήσετε την αλήθεια θα ακολουθήσουμε τη δικαστική οδό...

Ποδόσφαιρο
Στειακάκης προς ΠΣΑΠΠ: Αν δεν αποκαταστήσετε την αλήθεια θα ακολουθήσουμε τη δικαστική οδό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή επικρατεί στον Εργοτέλη για τη χθεσινή ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ με τον πρόεδρο Γιώργο Στειακάκη να παίρνει θέση μέσω της σελίδας του στο Facebook δίνοντας συνέχεια στην ανακοίνωση του Εργοτέλη...

Αναλυτικά ο κ. Στειακάκης έγραψε:

Σχετικά με το ζήτημα της αθλήτριας της γυναικείας ομάδας που τραυματίσθηκε, για την οποία ο Εργοτέλης δήθεν αδιαφόρησε, έχω να επισημάνω τα ακόλουθα:

1. Όσοι ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα για την κατάντια του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα χτύπησαν λάθος πόρτα.

2. Η γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη δεν κατέλαβε τυχαία την δεύτερη θέση πανελλαδικά. Το κατάφερε με κόπο και πολλά προσωπικά χρήματα, που μικρό τμήμα μόνο κάλυψε η Πολιτεία.

3. Έρχεται ο ΠΣΑΠΠ με μεγίστη ανευθυνότητα, που δεν έχει άλλωστε αρμοδιότητα σε μη αμειβόμενους ποδοσφαιριστές, να πλήξει αβάσιμα και συκοφαντικά μια ομάδα πρότυπο.

4. Επί της ουσίας τώρα, ενώ οι υπεύθυνοι της γυναικείας ομάδας φρόντισαν για την αθλήτρια να χειρουργηθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου και να καλύψει τα έξοδα, η αθλήτρια επέλεξε να χειρουργηθεί σε ιατρικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος θα κάλυπτε το ποσό που είχε υποσχεθεί και για το Ηράκλειο. Ουδέποτε υποσχέθηκε σε κανένα κάτι περισσότερο ή άλλο.

5. Είναι απίστευτο πως παραποιείται η πραγματικότητα από σκοπιμότητες ή για εντυπώσεις, εκμεταλλευόμενοι την ευαισθησία του κόσμου για τους νέους αθλητές.

6. Να τονίσω, για άλλη μια φορά, ότι κανένας συνδικαλιστής, πολιτικός ή δημοσιογράφος δεν ενδιαφέρεται περισσότερο από τους ερασιτέχνες παράγοντες που «ματώνουν» χωρίς προσωπικό όφελος να κρατήσουν ένα όραμα για τα νέα παιδιά. Τα αγαπάμε, τα φροντίζουμε και αγωνιούμε, ενώ κάποιοι άλλοι κριτικάρουν αμειβόμενοι.

7. Αν δεν σέβεστε τον Εργοτέλη που είναι σύλλογος πρότυπο, τουλάχιστον στην ηθική και τη συνέπεια, σεβαστείτε έστω την αλήθεια, γιατί θα αναγκαστείτε να τη βρείτε μπροστά σας.

8. Αν δεν αποκαταστήσετε την αλήθεια, θα ακολουθήσουμε την δικαστική οδό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News