Δοκιμασία στα Χανιά για τον ΠΟΑ που πάει με τον κόσμο του για τη νίκη!

Ποδόσφαιρο
Δοκιμασία στα Χανιά για τον ΠΟΑ που πάει με τον κόσμο του για τη νίκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη μάχη των μπαράζ πρωταθλητών για την άνοδο στην Γ’ Εθνική ρίχνεται αύριο ο ΠΟΑ και αντιμετωπίζει σε ένα σπουδαίο κρητικό ντέρμπι τον πρωταθλητή Χανίων Γρανίτη, σε αναμέτρηση που θα γίνει στις 17:00 στο γήπεδο του Ιδομενέα.

Ο ΠΟΑ μετά το ξεκούραστο τρίποντο της πρεμιέρας θέλει να κάνει και νικηφόρο αγωνιστικό ξεκίνημα, ανεβαίνοντας στους έξι βαθμούς και αφήνοντας χωρίς βαθμό τόσο τον Γρανίτη (που έχασε στην πρεμιέρα) όσο και τον Απόλλωνα Ποντίων που έχει ρεπό. Γι’ αυτό αν και είναι νωρίς ακόμα, το ματς κρίνεται ως πολύ κομβικό. Την ίδια ώρα ο Ερμής Ζωνιανών δοκιμάζεται στην έδρα του Ατρόμητου Πειραιά ενώ το Χαϊδάρι θα πάρει το τρίποντο με το Λασίθι και ήδη θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για την άνοδο.

Στο Ατσαλένιο ανυπομονούν για τα μπαράζ, με τον Μηνά Πίτσο να τονίζει στις δηλώσεις του: «Κατ’ αρχήν εύχομαι καλή πορεία σε όλες τις κρητικές ομάδες και αν μπορέσουμε και οι τρεις να πετύχουμε το στόχο μας. Είναι πολύ καιρός για εμάς χωρίς υποχρεώσεις. Αυτά τα παιχνίδια απαιτούν 100% να είσαι συγκεντρωμένος γιατί τα λάθη δεν διορθώνονται. Πάμε σε ένα παιχνίδι που πρέπει να διαχειριστούμε την απραξία και την κούραση και να είμαστε αποτελεσματικοί. Να βρούμε γρήγορα την αγωνιστική μας ταυτότητα. Ο Γρανίτης είναι μια πολύ καλή ομάδα, που έχει πάρει το νταμπλ στα Χανιά αλλά κι εμείς έχουμε παιδιά με προσωπικότητα και εμπειρία για τέτοια παιχνίδια». Ο τερματοφύλακας του ΠΟΑ Γιάννης Ρουμπάκης είπα από την πλευρά του: «Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο που ήταν το πρωτάθλημα και τώρα πάμε να ανεβάσουμε τον ΠΟΑ στην Γ’ Εθνική. Θέλουμε και τον κόσμο κοντά μας στα μπαράζ». Ο ΠΟΑ θα παραταχτεί κομπλέ ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει από σήμερα και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο των Χανίων. Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ για τον 7ο Όμιλο είναι:

Κυριακή (17:00)

*Γρανίτης-ΠΟΑ (γήπ. Γαλατά): Καλυβιανάκης (Ρεθύμνου), Βαρβαντάκης (Ρεθύμνου), Διονύσης (Ρεθύμνου), παρ: Πνευματικάκης (Λασιθίου).

*Ατρόμητος Πειραιά-Ερμής Ζωνιανών (γήπ. Μελισσουργού): Σπήλιος (Κορίνθου), Παπαδιονυσίου (Αχαΐας), Μπεκιάρι (Αθηνών), παρ: Νάσκος (Αργολίδας).

*ΕΠΣ Λασιθίου-Χαϊδάρι 0-3α.α.

*Ρεπό: Απόλλων Ποντίων

Η βαθμολογία

1.Ερμής Ζωνιανών 3

2.Χαϊδάρι 3

3.ΠΟΑ 3

4.Γρανίτης 0

5.Απόλλων Π. 0

6.Ατρόμητος Πειρ. 0

Με κόσμο ο ΠΟΑ

Στην πρώτη αναμέτρηση των μπαράζ ο ΠΟΑ δεν θα είναι μόνος του, καθώς φίλαθλοι θα βρεθούν δίπλα του στο γήπεδο του Ιδομενέα. Μάλιστα έγινε και σχετικό κάλεσμα από τους φίλους του ΠΟΑ, αναφέροντας τα εξής: «Όλοι σε αυτό το λατρεμένο Σωματείο, κυριολεκτικά όλοι, έχουν αντιληφθεί την σπουδαιότητα αλλά και την κρισιμότητα του επερχόμενου παιχνιδιού με τον Γρανίτη την ερχόμενη Κυριακή και το πόσο κομβικό είναι, για την συνέχεια!!!! Ο στόχος για εμάς μόνο ένας, η ΝΙΚΗ… Όμως η ομάδα, μας χρειάζεται, επιβάλλεται να είμαστε δίπλα της και στα Χανιά! Μην την αφήσουμε μόνη, σε αυτή την δύσκολη διαδρομή… προς τις Εθνικές Κατηγορίες. Αποτελεί την μοναδική μας ''υποχρέωση''! Όποιος/α λοιπόν μπορεί και το επιθυμεί, ας βρεθεί στα Χανιά την Κυριακή στο γήπεδο του Γαλατά, ώστε με την παρουσία μας και μόνο, να δώσουμε μια έξτρα ώθηση στα ομορφόπαιδα μας που θα αγωνιστούν (εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών). Παντού και πάντα Π.Ο.Α!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News