H απάντηση του Ερασιτέχνη στο Σύνδεσμο Φίλων Ηροδότου

Ποδόσφαιρο
H απάντηση του Ερασιτέχνη στο Σύνδεσμο Φίλων Ηροδότου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την θέση που πήρε ο Σύνδεσμος Φίλων Ηροδότου, ζητώντας εξηγήσεις από ΠΑΕ και Ερασιτέχνη για τις εξελίξεις στον σύλλογο, ο Ερασιτέχνης Ηρόδοτος με ανακοίνωσή του ανέφερε ότι βάσει νόμου κάνει διαδικασίες για την επόμενη ημέρα και θα τοποθετηθεί δημόσια όταν ολοκληρωθούν οι νομικές ενέργειες.

Ξεκαθάρισε ότι για την ΠΑΕ απαντήσεις μπορεί να δώσει μόνοι όσοι διετέλεσαν μέλη της.

Τέλος έκανε κάλεσμα για ενότητα σε όλο το φίλαθλο κόσμο του Ηρόδοτου για να κερδίσει η ομάδα ξανά την αξιοπρέπειά της. Η ανακοίνωση του Ερ. Ηροδότου:

«Σε απάντηση στο κάλεσμα του Συνδέσμου Φίλων Ηροδότου, σας ενημερώνουμε ότι   ο Ερασιτέχνης Ηρόδοτος είναι πάντα στην διάθεση σας.

Όσον αφορά την αγαπημένη μας ομάδα, μετά  την αποβολή τής από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, η ομάδα επιστρέφει στον μητρικό σύλλογο της και συγκεκριμένα στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο, ο οποίος έχει την υποχρέωση βάση νόμου, να κινήσει τις διαδικασίες για την επόμενη μέρα σε ότι αφορά την ομάδα μας.

Ο Ερασιτέχνης Ηρόδοτος έχει ήδη ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες με τον έγκριτο νομικό σύμβουλο του κ. Φωτάκη.

Θα θέλαμε λοιπόν να ενημερώσουμε το σύνολο των φιλάθλων μας που καλά κάνουν και αγωνιούν για το μέλλον της ομάδας μας και τους διαβεβαιώνουμε ότι η διοίκηση  του Ερασιτέχνη θα τοποθετηθεί δημόσια, όταν αυτή η έρευνα ολοκληρωθεί στο σύνολο της. έχοντας στην κατοχή μας την νομική εισήγηση του κ. Φωτάκη, συνοδευόμενη από την έκθεση της Νομικής Επιτροπής της ΕΠΟ, καθώς και την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου σε δεύτερο βαθμό.

Όσο για θέματα που αφορούν την ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ και απασχολούν τους αγαπημένους μας φιλάθλους, η διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις εφόσον όπως όλοι γνωρίζουν, δεν είχε συμμετοχή στην διοικητική σύνθεση της ΠΑΕ.

Απαντήσεις μπορούν να δώσουν μόνο τα εμπλεκόμενα μέλη που διετέλεσαν στην διοίκηση της ΠΑΕ και αυτοί μόνο μπορούν να ενημερώσουν τους αγαπημένους μας φιλάθλους.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη μόνο βοήθεια πρόσφερε προς την ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ όταν και όποτε της ζητήθηκε στα πλαίσια των δυνατοτήτων της διοίκησης του Ερασιτέχνη.

Τέλος ο Ερασιτέχνης Ηρόδοτος παρακαλεί όλο τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα μας, φιλάθλους, μικρούς και μεγάλους, παλιούς και νέους παράγοντες να πλησιάσουν κοντά στην ομάδα μας, με σκοπό να ενωθούμε όλοι μαζί για να κερδίσει ξανά η ομάδα μας γρήγορα την αξιοπρέπεια της, σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ   ΗΡΟΔΟΤΟΣ

Με τιμή ο πρόεδρος του Δ.Σ Λημναίος Εμμ. και ο Γενικός Διευθ. Σωκιανος Στελ.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News