Εκτός κλήσεων ο Φορτούνης και… προσωρινά οι διεθνείς του εξωτερικού

Ποδόσφαιρο
Εκτός κλήσεων ο Φορτούνης και… προσωρινά οι διεθνείς του εξωτερικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Δευτέρα 29 Μαΐου αρχίζει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής ποδοσφαίρου, ενόψει των αγώνων της για την προκριματική φάση του EURO 2024 με την Ιρλανδία (16/6) και την Γαλλία (19/6).

Λόγω της συμμετοχής τους στον τελικό του κυπέλλου, οι διεθνείς παίκτες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ πήραν μερικές έξτρα ημέρες ξεκούρασης και θα ενταχθούν στην προετοιμασία την 1η Ιουνίου, ενώ σε αυτό το στάδιο δεν έχουν κληθεί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό και έχουν ακόμη υποχρεώσεις με τις ομάδες τους.

Όπως είχε διαρρεύσει από χθες, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γκουστάβο Πογέτ, άφησε εκτός κλήσεων τον Κώστα Φορτούνη, ενώ, στον αντίποδα, νέο πρόσωπο είναι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Κώστας Τζολάκης.

Αναλυτικά, τηv προσεχή εβδομάδα στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι Πασχαλάκης, Τζολάκης, Μπάλντοκ, Ρέτσος, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Μασούρας, Ιωαννίδης, Πέλκας.

Από την 1η Ιουνίου στο πρόγραμμα θα ενταχθούν και οι Αθανασιάδης, Ρότα, Κουλιεράκης, Τζαβέλλας, Πέτρος και Κωνσταντέλιας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News