ΕΠΣΗ: Ο Πλούταρχος, ο τελικός στο Πανθεσσαλικό και ο… φαντάρος Τίτος!

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Ο Πλούταρχος, ο τελικός στο Πανθεσσαλικό και ο… φαντάρος Τίτος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελάχιστος κόσμος, αυστηρά μέτρα ασφαλείας και ένα στάδιο αποκλεισμένο με κλειστούς δρόμους και εκατοντάδες αστυνομικούς, λες και πρόκειται για… εμπόλεμη ζώνη.

Δυστυχώς ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας έγινε μπροστά σε άδειες κερκίδες, με ελάχιστους προσκεκλημένους και διαπιστευμένους να δίνουν το παρών στο Πανθεσσαλικό και μόνο τα… πυροτεχνήματα στο τέλος μπορούσαν να παραπέμψουν σε γιορτή, όπως γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει επιτέλους να γίνουν αυτά τα παιχνίδια. Ωστόσο το Ηράκλειο και η Κρήτη κατ’ επέκταση είχαν τον δικό τους εκπρόσωπο στο Πανθεσσαλικό.

Ο λόγος για τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου και μέλος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων ΕΠΟ κ. Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη, που βρέθηκε στο Βόλο την Τετάρτη για να παρακολουθήσει τον τελικό. Ο Μεσαρίτης παράγοντας είχε για άλλη μια φορά την ευκαιρία να τα πει από κοντά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο, τον εκτελεστικό διευθυντή κ. Φιλιππούση, τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σύντεκνό του κ. Γκαγκάτση, τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ και αδερφικό του φίλο κ. Αντωνίου και πολλά άλλα στελέχη της ΕΠΟ.

Άλλωστε το έχουμε ξαναγράψει ότι ο Πλούταρχος από το Ηράκλειο είναι πολύ αγαπητός στους κόλπους της Ομοσπονδίας και έχει το σεβασμό και την εκτίμηση όλων. Μάλιστα, είχε την ευκαιρία να συζητήσει για αρκετά θέματα της ΕΠΣΗ και του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου αλλά και για την διοργάνωση του ημιτελικού της Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ με την Αργολίδα, που θα γίνει την Κυριακή στο Ρουφ.

Βέβαια μέχρι να φτάσει το απόγευμα της Τετάρτης στο Βόλο, ο κ. Κουτεντάκης βίωσε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, καθώς μετά από 30 περίπου χρόνια επέστρεψε στο στρατόπεδο της Τρίπολης. Εκεί συνόδεψε τον γιο του και ποδοσφαιριστή του ΑΟΤ, Τίτο Κουτεντάκη, που παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία, με την συγκίνηση να είναι έκδηλη!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News