Έκτός έδρας ήττα για τον Γιούχτα από τον Καμπανιακό με 2-0

Ποδόσφαιρο
Έκτός έδρας ήττα για τον Γιούχτα από τον Καμπανιακό με 2-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα στο γήπεδο της Χαλάστρας ο Γιούχτας, καθώς ηττήθηκε 2-0 από τον Καμπανιακού για την 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Super League 2.

Η ομάδα των Αρχανών «πλήρωσε» το νωθρό ξεκίνημα, ενώ στο διάστημα που ανέβασε την απόδοση της, δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε για να ξαναμπεί στο ματς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 15’ με εύστοχο πέναλτι του Ιγνατίδη, το οποίο υπέδειξε ο διαιτητής στο μαρκάρισμα του Αργκιλέσι στον Καθάριο εντός περιοχής.

Ο Γιούχτας έχασε μοναδική ευκαιρία να «απαντήσει» πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Γκίνη πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, ο Καμπανιακός έβαλε νωρίς τις βάσεις για τη νίκη, φτάνοντας στο 2-0 με ωραία ατομική ενέργεια και εκτέλεση του Καθάριου στο 52’.

Ο Νίκος Σουργιάς ανακάτεψε την… τράπουλα με αρκετές αλλαγές και οι «πράσινοι» έχασαν σημαντική ευκαιρία στο 60’ με τον Δωματά, ενώ στο τελευταίο ημίωρο δε έβρισκαν… διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή και το αποτέλεσμα παρέμεινε ίδιο ως το τέλος.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Ηλίας Σαπάνης): Γιακουμής, Βοσκόπουλος, Κεχαγιάς, Μπουτζίκος, Καθάριος Ν., Καθάριος Π., Καράμπελας (77’ Πόζογλου), Σαρβανίδης, Ταΐρης (83’ Γιαννόπυολος), Ιγνατίδης (83’ Παπακωνσταντίνου), Ξανθόπουλος.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Χρήστου, Γελαδάρης, Γιαλούσης (68’ Ρουσσάκης), Τζανής, Ψαρράς (57’ Κορνηλάκης), Αργκιλέσι (57’ Κοντογιάννης), Κίσσα, Βρεττός (76’ Δασκαλάκης), Γκίνη, Αζίζι (57’ Δωματάς), Ροβίθης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News