Για θετικό αποτέλεσμα ο Γιούχτας στην έδρα του Καμπανιακού

Ποδόσφαιρο
Για θετικό αποτέλεσμα ο Γιούχτας στην έδρα του Καμπανιακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εκλογές πέρασαν… και τα μπαράζ έρχονται, με τις ομάδες που κατέκτησαν τα πρωταθλήματα να δίνουν πλέον τις μάχες τους για να ανέβουν κατηγορία.

Το κρητικό ενδιαφέρον είναι έντονο τόσο για τον Γιούχτα που διεκδικεί άνοδο στην SL2, όσο και για την πρεμιέρα του 7ου Ομίλου για τους πρωταθλητές Ενώσεων.

Ο Γιούχτας έχει σήμερα δύσκολη αποστολή στην έδρα του Καμπανιακού, ωστόσο στις τάξεις της ομάδας των Αρχανών υπάρχει αισιοδοξία γι’ αυτό το παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη. Το εξαιρετικό ξεκίνημα του Γιούχτα στα μπαράζ και το ρεπό που ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να δώσει ανάσες, αποτελούν μια θετική μίξη, προκειμένου να βρεθεί ο δρόμος προς ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερες ελπίδες για την επίτευξη του στόχου της ανόδου. Το άλλο ματς είναι το Τηλυκράτης Λευκάδας-Κοζάνη και ρεπό έχει ο Αιολικός.

Η ομάδα των Αρχανών ολοκλήρωσε χθες το πρωί την προετοιμασία της και ο Νίκος Σουργιάς δεν έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Νύκταρη και Τουγλή ενώ ο Πλουσής έχει επιστρέψει σε ρυθμούς προπόνησης μετά από αρκετές εβδομάδες αλλά δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος.

Την αποστολή του Γιούχτα που αναχώρησε αεροπορικώς το βράδυ για Θεσσαλονίκη αποτελούν οι: Χρήστου, Κόλλιας, Κουρουπάκης, Αζίζι, Αργκιλέσι, Βρεττός, Γελαδάρης, Γιαλούσης, Γκίνη, Δασκαλάκης, Δωματάς, Κίσσας, Κόκκινος, Κοντογιάννης, Κορνηλάκης, Τσαμαντιώτης, Ψαρράς, Ροβίθης, Ρουσσάκης Στακάκη, Τζανής.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής είναι:

Καμπανιακός-Γιούχτας (16:00, γηπ. Χαλάστρας): Μπουρουζίκας (Λάρισας), Μίχος (Λάρισας), Καλοραγιάννης (Πιερίας)

Τηλυκράτης-Κοζάνη (17:00, γηπ. Λευκάδας): Χατζηπαναγιώτου (Ηπείρου) – Τσαντάς (Ηπείρου), Παπαλαζάρου (Ηπείρου)

*Ρεπό: Αιολικός

Η βαθμολογία

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News