Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διεκδικούν το τρόπαιο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διεκδικούν το τρόπαιο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη δεύτερη… κούπα των φετινών εγχώριων διοργανώσεων διεκδικούν απόψε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι δύο τους θα κοντραριστούν στις 20:30 (Cosmote Sport 1) στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ η αναμέτρηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Άλλωστε, το μεγάλο ραντεβού του θεσμού έγινε… “σίριαλ” για το γήπεδο διεξαγωγής κυρίως, αλλά και την ημερομηνία.

Η “Ένωση” και ο “δικέφαλος” του Βορρά θα αναμετρηθούν χωρίς την παρουσία φιλάθλων, ενώ το κίνητρο είναι ισχυρό και για τους δύο.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ θέλει να κάνει το νταμπλ, βάζοντας το Κύπελλο για 16η φορά στην τροπαιοθήκη της. Μάλιστα, αν τα καταφέρει, θα είναι μόλις η 3η φορά στην ιστορία της που κατακτά και τους δύο εγχώριους τίτλους.

Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο για 9η φορά στην ιστορία του. Παράλληλα, αν τα καταφέρει, θα πάρει το… καλό ευρωπαϊκό “εισιτήριο”, που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League, στέλνοντας ταυτόχρονα τον Ολυμπιακό στο Conference League.

Διαιτητής ο Μπριχ

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες τον διαιτητή του μεγάλου τελικού, που θα είναι ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες των προηγούμενων ημερών. Επόπτες θα είναι οι συμπατριώτες του, Μπορς και Λουπ, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ευαγγέλου του συνδέσμου Αθηνών.

Στο VAR θα είναι ο Γερμανός Γκίντερ Περλ και AVAR ο Νικολακάκης από τον σύνδεσμο Λασιθίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News