Περιζήτητοι οι παίκτες της ΑΕΚ, η Λιόν θέλει Λιβάι Γκαρσία...

Ποδόσφαιρο
Περιζήτητοι οι παίκτες της ΑΕΚ, η Λιόν θέλει Λιβάι Γκαρσία...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιζήτητοι και μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ...

Στην μεταγραφική λίστα της Λιόν βρίσκεται ο Λιβάι Γκαρσία σύμφωνα με ρεπορτάζ του εξωτερικού. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Onlymercato, σημειώνει πως ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ, έχει ενδιαφέρον αγωνιστικό προφίλ και απασχολεί τους Λυωνέ, ενώ παράλληλα τονίζεται στο εν λόγω ρεπορτάζ, πως για τον Λιβάι ενδιαφέρον επίσης αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι! 

«Ο 25χρονος Λιβάι Γκαρσία έχει ενδιαφέρον προφίλ για τη Λυών, είναι γρήγορος, τεχνίτης και ικανός να εξελιχθεί σε όλο το μέτωπο της επίθεσης. Η Λυών δεν θα είναι μόνη σε αυτό το θέμα, επειδή αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι είναι επίσης στη μάχη για να προσλάβουν τον Γκαρσία αυτό το καλοκαίρι. Ως εκ τούτου, ο παίκτης θα μπορούσε να έχει την καλύτερη δυνατή επιλογή ως προς τον μελλοντικό του προορισμό. Η Λυών δείχνει αποφασισμένη να φέρει τον νεαρό επιθετικό στις τάξεις της προκειμένου να ενισχύσει το επιθετικό του δυναμικό για την επόμενη σεζόν», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ. 

Προφανώς η ΑΕΚ, για να μπει στη διαδικασία μόνο να συζητήσει μια πιθανότητα πώλησης του Λιβάι Γκαρσία σε κάποιον ενδιαφερόμενο σύλλογο, θα πρέπει να δει στο τραπέζι ένα πολύ μεγάλο ποσό! Θυμίζουμε πως τον περασμένιο Μάιο, από την Ένωση, ούτε καν άνοιξαν... κουβέντα με την Μονπελιέ που ήρθε στην Αθήνα και έδινε 10 εκατομμύρια ευρώ, επομένως με το φετινό πρωτάθλημα που έκανε ο Λιβάι των 18 γκολ και το Champions League ή την Ευρώπη γενικότερα... μπροστά που μπορεί να εκτοξεύσει την μετοχή του ποδοσφαιριστή, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι κιτρινόμαυροι θα μπουν στη διαδικασία να μιλήσουν για πιθανή πώληση μόνο με κάτι πολύ μεγάλο οικονομικά. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News