Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ: Η Αργολίδα αντίπαλος στον ημιτελικό!

Ποδόσφαιρο
Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ: Η Αργολίδα αντίπαλος στον ημιτελικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μικτή Κ16 της ΕΠΣ Ηρακλείου έμαθε σήμερα τον αντίπαλό της στην ημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Αυτή είναι η ΕΠΣ Αργολίδας, η οποία νίκησε σήμερα στην έδρα της (ΔΑΚ Τολού) με 2-1 τα Δωδεκάνησα και μπήκε στην τελική τετράδα.

Ο ημιτελικός Ηράκλειο-Αργολίδα θα γίνει στις αρχές Ιουνίου σε ουδέτερο γήπεδο, ενώ ο άλλος ημιτελικός είναι μεταξύ των ΕΠΣ Κοζάνης και Πέλλας.

Αναφορικά με την σημερινή πρόκριση της Αργολίδας πρωταγωνιστής και σκόρερ ήταν ο Καραργύρης. Ο επιθετικός της Αργολίδας σκόραρε στο 8ο λεπτό και παρότι τα Δωδεκάνησα ισοφάρισαν στο 41’ με τον Καστρενό, ο Καραργύρης ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 66ο λεπτό, ενώ ο ίδιος είχε και δοκάρι.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ (Βασίλης Γεωργακόπουλος): Μουτζούρης, Πιτσιγαυδάκης, Γιωννάς, Μπλάτσος Κ. (90+3’ Πουλάς), Σκιάου, Μπρεζόϊ, Βαμβακάς (53’ Χρονόπουλος), Παππάς, Καραργύρης, Μπέλμπα (90’ Ψυχοπαίδας), Μπλάτσος Κ. (53’ Γκολέμης).

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ (Γιώργος Τριχιάς): Σακελλιάδης, Πιζάνιας Π, Μουσταφάι (86’ Σαλλούφι), Πιζάνιας Μ, Μόλι, Πούπα (86’ Καμπούρης), Μαστρογιαννάκης, Σισώης, Φραγκονικόλας (68’ Θεοχαρόπουλος), Καστρενός (68’ Ντανούσι) , Ζερβός (61’ Λέντζας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News