Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ: Ανοίγεται διάπλατα ο δρόμος για την κορυφή!

Ποδόσφαιρο
Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ: Ανοίγεται διάπλατα ο δρόμος για την κορυφή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψηλά κράτησε για άλλη μια χρονιά τη σημαία του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου η Μικτή Κ16 της ΕΠΣΗ, με την πρόκρισή της για ακόμη μία σεζόν στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και τρέχοντας ένα απίστευτο σερί.

Μια ομάδα που (και) φέτος είναι υπέροχη και έχει κάνει υπερήφανο το ποδόσφαιρο και την ΕΠΣΗ!

Από το 2017, όταν και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων επανήλθε με τη συμμετοχή των Ενώσεων και όχι των Περιφερειών στις τελικές φάσεις, το Ηράκλειο κατάφερε σε όλες τις διοργανώσεις να βρίσκεται στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Μικτή ΕΠΣΗ συμμετείχε σε τρεις συνεχόμενους τελικούς το 2017, το 2018 και το 2019 και μάλιστα το 2017 με διπλή εκπροσώπηση σε επίπεδο Νέων και Παίδων, παίρνοντας τις δεύτερες θέσεις.

Το 2020 δεν έγινε τελική φάση λόγω COVID, το 2021 για τον ίδιο λόγο δεν διεξήχθη καθόλου πρωτάθλημα Μικτών και η διοργάνωση επανήλθε πέρυσι, με το 2022 να φέρνει το συγκρότημα του Ηρακλείου μέσα στην τετράδα, όπως συμβαίνει και φέτος για 5η σερί διοργάνωση και με την προοπτική και τον στόχο να φτάσει ως τον πανελλήνιο τίτλο.

Θα λέγαμε ότι η Μικτή τα τελευταία χρόνια έχει γεμίσει από επιτυχίες, διακρίσεις και προκρίσεις και λείπει ουσιαστικά μόνο η… κούπα!

Τα παιδιά που αποτελούν το φετινό συγκρότημα (γεν. 2007-2008) είχαν φτάσει πέρυσι μέχρι τα προημιτελικά ως Μικτή Κ15 και είχαν υποστεί πικρό αποκλεισμό στα πέναλτι από τα Χανιά στο κρητικό ντέρμπι.

Φέτος ξεπέρασαν το… ψυχολογικό φράγμα της φάσης των «8», είναι στους «4»  της Ελλάδας και μπροστά τους ανοίγεται διάπλατα ο δρόμος για την κορυφή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News