Βραβεύτηκαν οι πρωταθλητές Ελλάδας του Γενικού Λυκείου Γαζίου

Ποδόσφαιρο
Βραβεύτηκαν οι πρωταθλητές Ελλάδας του Γενικού Λυκείου Γαζίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα ποδοσφαίρου του Γενικού Λυκείου Γαζίου ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πριν από μερικές μέρες.

Σήμερα έγινε ειδική βράβευση για τους μαθητές-ποδοσφαιριστές που εκπροσώπησαν το σχολείο, παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης, Μανόλη Καρτσωνάκη.

Ο τελευταίος συνεχάρη τους παίκτες, τους εκπαιδευτικούς καθώς και τον Διευθυντή του σχολείου, Ιωάννη Κωστάκη, για τη μεγάλη επιτυχία, υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα και την αξία της συμμετοχής των μαθητών σε γεγονότα που προάγουν το ομαδικό πνεύμα, τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και τον ευγενή συναγωνισμό.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής προέτρεψε τους μαθητές να στραφούν στον αθλητισμό και ανέφερε ότι κατ’ αρχήν, ο αθλητισμός συντελεί στην ωρίμανση του ανθρώπου και στην ανάπτυξη ψυχικών ικανοτήτων, ωθώντας το άτομο να θέτει ολοένα κι υψηλότερους στόχους και να παλεύει με υπομονή κι επιμονή, χωρίς να εγκαταλείπει την προσπάθεια. Παράλληλα, τόνισε ότι μέσω της συμμετοχής σε  αθλητικά γεγονότα, ο άνθρωπος αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο του και αναπτύσσει αρμονικά το σώμα και το πνεύμα. Ενισχύει την υγεία στον οργανισμό, λειτουργώντας ως αντίβαρο στα ναρκωτικά και το κάπνισμα.

Ο κ. Καρτσωνάκης ευχήθηκε στους μαθητές της ομάδας να έχουν υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το οποίο θα γίνει το καλοκαίρι στο Μαρόκο και στο οποίο το ΓΕΛ Γαζίου με τη νίκη του στον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος, εξασφάλισε τη συμμετοχή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News