«Σφραγίζεται» η επέκταση συμβολαίου με Χουάν Νέιρα, συνεχίζονται οι επαφές με Διαμαντή και Μπαλογιάννη

Ποδόσφαιρο
«Σφραγίζεται» η επέκταση συμβολαίου με Χουάν Νέιρα, συνεχίζονται οι επαφές με Διαμαντή και Μπαλογιάννη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρία συμβόλαια ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ είναι σε «ειδικό καθεστώς» και αυτό το καλοκαίρι θα πρέπει να υπάρξει επέκταση ή εξαρτάται από τους ίδιους αν θα ακολουθήσουν άλλο… δρόμο.

Στη λίστα αυτή είναι οι Νέιρα, Μπαλογιάννης και Διαμαντής, που είναι περιπτώσεις ανάλογες με αυτή του Βούρου το περυσινό καλοκαίρι, όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά για τον καθένα εξ αυτών.

Οι πληροφορίες λένε, με τον Αργεντίνο μέσο υπάρχει καταρχήν συμφωνία, που θα επικυρωθεί με τις υπογραφές τις επόμενες μέρες.

Το συμβόλαιο του 34χρονου άσου είχε ανανεωθεί τον Ιανουάριο του 2021 και τότε μάλιστα ως χρονικός καταληκτικός ορίζοντας είχε ανακοινωθεί το 2025.

Σ’ αυτό το συμβόλαιο υπήρχε το «ειδικό καθεστώς» (οψιόν στην πλευρά του παίκτη όπως λεγόταν παλιότερα), οπότε το εφετινό καλοκαίρι ο Νέιρα θα έπρεπε να… εγκρίνει τους νέους όρους.

Οι δύο πλευρές έχουν καθίσει στο ίδιο τραπέζι, έχουν αναλύσει τα δεδομένα και πλέον απομένει η ανακοίνωση για την επέκταση του συμβολαίου, λογικά ως τον Ιούνιο του 2025.

Κάτι ανάλογο ισχύει με τους Μπαλογιάννη και Διαμαντή, με τον ειδικό όρο στα συμβόλαια τους να προβλέπει επέκταση για ένα χρόνο, με τη δική τους σύμφωνη γνώμη φυσικά.

Αμφότεροι έχουν δεχθεί σχετική πρόταση από την ομάδα του Ηρακλείου και οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη. Η τελική έκβαση αυτών υποθέσεων δε θα αργήσει, αφού είναι οι τελευταίες «εσωτερικές», πριν δοθεί η… σκυτάλη στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Δε θα πρέπει βέβαια να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο για ανακατατάξεις από το υπάρχουν ρόστερ, αν υπάρξει επίσημη πρόταση για αγορά ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News