Νίκησε και τη Λάρισα και συνεχίζει στις 4 καλύτερες ομάδες της χώρας η Μικτή 16 της ΕΠΣΗ!

Ποδόσφαιρο
Νίκησε και τη Λάρισα και συνεχίζει στις 4 καλύτερες ομάδες της χώρας η Μικτή 16 της ΕΠΣΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασταμάτητο το Ηράκλειο! Η Μικτή Κ16 της ΕΠΣΗ νίκησε σήμερα και τη Λάρισα με σκορ 2-1 στο Ατσαλένιο και συνεχίζει στις 4 καλύτερες ομάδες της χώρας!

Μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Τσαγκαράκης βρέθηκε τετ α τετ με τον Μούλτσια και τον "νίκησε" για το 1-0!

Στο 73΄έγινε και το 2-0! Ο Χότζα εκτέλεσε ένα φάουλ, με τον Βγόντζα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι! Η Λάρισα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 85′ με τον Αρσένη για το τελικό 2-1. Όμορφο γκολ ομολογουμένως αλλά δεν της έφτανε!

H λήξη έφερε ξέφρενους πανηγυρισμούς στο γήπεδο του ΠΟΑ με τα παιδιά του Βασίλη Μπαστάκη να ευχαριστούν την κερκίδα για τη στήριξη που ήταν σημαντική και να χορεύουν κυκλικά φωνάζοντας "Ηράκλειο οέ οέ"...

Μικτή Κ16 Ηρακλείου (Βασίλης Μπαστάκης): Χαχλιουτάκης, Βγόντζας, Κουμάκης (80′ Παπαδάκης), Τζιράκης (46′ Παναγιωτάκης), Φαϊτάκης, Μαυρογιαννάκης, Καλλέργης, Χότζα, Τσαγκαράκης (90′ Άλλα), Κωνσταντακόπουλος (58′ λ.τ Καλογιαννάκης), Ορφανουδάκης (46′ Πρέντι)

Μικτή Κ16 Λάρισας (Δημήτρης Τσέτσιλας): Μουλτσιάς, Αρσένης, Καραμάνης (90′ Δαούλας), Γκανάτσας, Κουπατσιάρας, Τσακμάκης, Σαΐτης (68′ Παπαδάκος), Κουτζαηλίας, Μπιώτης, Δριστέλας, Δάλιος (68′ Καγκελάρης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News