Ο ΟΦΗ πήρε αδειοδότηση από την ΕΠΟ και για τις διοργανώσεις της UEFA

Ποδόσφαιρο
Ο ΟΦΗ πήρε αδειοδότηση από την ΕΠΟ και για τις διοργανώσεις της UEFA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτιος ήταν ο φάκελος που κατέθεσε ο ΟΦΗ για την αδειοδότηση της σεζόν 2023-24, καλύπτοντας τα κριτήρια όχι μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και για αυτές τις UEFA.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα τις αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης, με την ομάδα του Ηρακλείου να παίρνει το «πράσινο φως», όπως και οι υπόλοιπες 13 ομάδες της Super League.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας: «Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α' Εθνικής Κατηγορίας (Super League 1) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί την άδεια για τις διεθνείς διοργανώσεις UEFA (άδεια UEFA) και τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 στις ΠΑΕ: Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα, Βόλος, Άρης, Αστέρας Τρίπολης και Λαμία.

Χορηγεί την άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 στις ΠΑΕ: Ιωνικός, Λεβαδειακός».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News