Δυνατό ξεκίνημα στα μπαράζ ανόδου για το όνειρο της Super League 2 θέλει σήμερα ο Γιούχτας!

Ποδόσφαιρο
Δυνατό ξεκίνημα στα μπαράζ ανόδου για το όνειρο της Super League 2 θέλει σήμερα ο Γιούχτας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις Αρχάνες οι πανηγυρισμοί για το πρωτάθλημα κόπασαν, το Κύπελλο ΕΠΣΗ έμεινε στο παρελθόν και τα βλέμματα όλων είναι αποκλειστικά και μόνο σε έναν στόχο: Την άνοδο στην Super League 2!

Οι «πράσινοι» δίνουν σήμερα στις 16:00 την πρώτη τους μάχη στα μπαράζ, φιλοξενώντας την Κοζάνη στην έδρα τους και βρίσκονται μπροστά σε μια ιστορική πρόκληση, θέλοντας να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους. Γνωρίζοντας ότι από τις πέντε ομάδες των μπαράζ θα πάρουν οι τέσσερις το εισιτήριο ανόδου, είναι δεδομένο ότι ένα τρίποντο στην πρεμιέρα θα ανεβάσει κατακόρυφα τις προσδοκίες υλοποίησης ενός ονειρικού στόχου.

Στις Αρχάνες ζουν κι αναπνέουν για την πρεμιέρα και οι φίλαθλοι της ομάδας αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στις εξέδρες, δίνοντας ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Νίκου Σουργιά. Ο νεαρός τεχνικός δούλεψε όλη την εβδομάδα στην τακτική, δίνοντας συγκεκριμένες κατευθύνσεις στους παίκτες για τον προσεχή αντίπαλο.  Στόχος του Γιούχτα είναι να μπει στη «μάχη» της ανόδου με νίκη, όμως όλοι γνωρίζουν ότι θα χρειαστεί να δώσουν το 100% κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, όπως είναι η Κοζάνη.  

H Κοζάνη κατέκτησε με μεγάλη άνεση το πρωτάθλημα στον 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, τερματίζοντας με +15 βαθμούς στην κορυφή από τον δεύτερο Εθνικό Ν. Κεραμιδίου και στοχεύει μετά από 40 χρόνια να επιστρέψει στην Β’ Εθνική, νυν Super League 2. Στο… απουσιολόγιο είναι ο Νύκταρης, που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ δεν είναι διαθέσιμοι και οι ανέτοιμοι Πλουσής και Μπέρκης.  

Το πρόγραμμα

Στο άλλο σημερινό παιχνίδι, ο Καμπανιακός θα φιλοξενήσει τον Αιολικό, ενώ ρεπό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής έχει ο Τηλυκράτης Λευκάδας.   Τον αγώνα στις Αρχάνες θα διευθύνει ο Αλαφογιάννης του συνδέσμου Βοιωτίας, ενώ επόπτες ορίστηκαν οι Σούζας και Ιωάννου από Ανατολική Αττική και Εύβοια αντίστοιχα. Αναλυτικά:

Ώρα έναρξης 16:00

Γιούχτας-Κοζάνη

Διαιτητής: Αλαφογιάννης (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Σούζας (Αν. Αττικής), Ιωάννου (Ευβοίας)

Ώρα έναρξης 17:00

Καμπανιακός-Αιολικός

Διαιτητής: Χρυσελής (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Κωστόγλου, Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής)

Ρεπό: Τηλυκράτης Λευκάδας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News