Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ: Μάχη με Μεσσηνία με στόχο την πρόκριση στην οκτάδα!

Ποδόσφαιρο
Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ: Μάχη με Μεσσηνία με στόχο την πρόκριση στην οκτάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπουδαίο νοκ-άουτ παιχνίδι σήμερα στις 12:00 στο Ατσαλένιο

Η Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ μετά από μια εξαιρετική πορεία στην πρώτη φάση και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον κρητικό όμιλο, ρίχνεται σήμερα στην μάχη των νοκ άουτ παιχνιδιών της δεύτερης φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Αντίπαλος για το συγκρότημα του Ηρακλείου είναι η Μικτή Μεσσηνίας, σε αναμέτρηση που θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι στο γήπεδο του ΠΟΑ.

Η Μικτή ΕΠΣΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με ένα απρόοπτο, καθώς ένα πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Άγγελος Παναγιωτάκης τον έθεσε νοκ-άουτ, ωστόσο ο προπονητής Βασίλης Μπαστάκης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στη δουλειά που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα:

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο με μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Μεσσηνία, ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό, έχουμε θέληση και πίστη σε όλο αυτό που κάνουμε, με τον τρόπο που το κάνουμε και ότι θα προχωρήσουμε στην επόμενη φάση για να είμαστε ένα βήμα πιο κοντά να εκπληρώσουμε τον στόχο μας».

Επίσης ο κ. Παπαγγελής από την Επιτροπή Μικτών Ομάδων έκανε κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου να δώσει το παρών στο Ατσαλένιο και να χειροκροτήσει τα παιδιά της Μικτής ΕΠΣΗ, σε αυτή την αναμέτρηση υψηλού επιπέδου. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια η Μικτή δίνει τα νοκ-άουτ παιχνίδια της μακριά από το Ηράκλειο και τώρα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τα παρακολουθήσει ο κόσμος.

Η αποστολή της ΕΠΣΗ

Την αποστολή για το σημερινό παιχνίδι αποτελούν οι: Χαχλιουτάκης, Κωνσταντακόπουλος, Μαυρογιαννάκης, Καλλέργης, Κουμάκης (Κεραυνός), Φαϊτάκης, Χότζα, Φθενάκης (Κανάρια), Τσαγκαράκης (Πόρος), Βγόντζας, Μαυρογιάννης (Μαρτινέγκο), Παρασύρης (Νέοι Αλμυρού), Ορφανουδάκης, Τζιράκης (Δόξα Ηρακλείου), Μπουτσάκης, Καλογιαννάκης Στ., Καλογιαννάκης Φίλ. (Ερμής Ατσαλένιου), Ρόγκεστ (Θρίαμβος Ανάληψης), Παπαδάκης, Άλλα (Φαιστός).

Οι ποδοσφαιριστές θα συγκεντρωθούν σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο «Κρόνος» στην παραλιακή του Ηρακλείου για πρωϊνό και pregame συζήτηση με τον προπονητή και στη συνέχεια όλοι μαζί θα βρεθούν στο γήπεδο του ΠΟΑ για τον αγώνα με την Μεσσηνία. Η ΕΠΣΗ και η Επιτροπή Μικτών Ομάδων ευχαριστούν τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείο «Κρόνος» κ. Κώστα Τσαγκαράκη για την φιλοξενία της αποστολής.

*Διαιτητής του αγώνα Ηράκλειο-Μεσσηνία ορίστηκε ο Μόσχου από το Λασίθι, με βοηθούς τους Σιγανό και Εγγλέζο από την ίδια Ένωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News