ΠΑΟΚ: Τρέλα με το Κύπελλο, πήρε… φωτιά ο Κρουσώνας!

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: Τρέλα με το Κύπελλο, πήρε… φωτιά ο Κρουσώνας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρίτος τελικός ήταν ο χθεσινός για τον ΠΑΟΚ και οι προηγούμενοι δύο είχαν χαθεί στα πέναλτι το 2006 και το 2009 από Ηρόδοτο και Γιούχτα αντίστοιχα. Η ρώσικη ρουλέτα για την ανάδειξη του Κυπελλούχου και στο Τυμπάκι ξύπνησε πολλές αναμνήσεις για τους Κρουσανιώτες, βλέποντας ότι και πάλι ο Κυπελλούχος θα κριθεί στα πέναλτι.

Το εύστοχο χτύπημα του Ρογδάκη έφερε γλυκιά γεύση στον ΠΑΟΚ που για πρώτη φορά θα έβαζε την κούπα στην τροπαιοθήκη. Άπαντες… τρελάθηκαν με τους πανηγυρισμούς με το Κύπελλο εντός και εκτός γηπέδου, με πολλούς Κρουσανιώτες να έχουν βρεθεί στο πλευρό της ομάδας και στο Τυμπάκι.

Ανάμεσά τους και δύο Κρουσανιώτες παλιοί ποδοσφαιριστές, ο Μανόλης Μακατουνάκης και ο Νίκος Κουράκης, που είχαν παίξει στους χαμένους τελικούς. Μάλιστα ο Ν. Κουράκης είχε την μεγάλη χαρά να δει τον γιο του, τον Άκη, να σηκώνει την κούπα, αφού ο ίδιος δεν τα είχε καταφέρει. Το Κύπελλο πήγε στην κερκίδα ο πρόεδρος Κώστας Μπουμάκης μετά την απονομή, με τους Κρουσανιώτες να παραληρούν.

Μετά τα συνθήματα και τους πανηγυρισμούς στο Τυμπάκι, όλη η αποστολή και οι φίλοι του ΠΑΟΚ πήγαν… κομβόι στον Κρουσώνα, όπου συνεχίστηκαν τα επινίκια. Μάλιστα, μόλις εμφανίστηκε το Κύπελλο, η πλατεία της Αγίας Τριάδας πήρε φωτιά από τα καπνογόνα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News