O Γιούχτας αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, λύγισε στα πέναλτι τον Πόρο!

Ποδόσφαιρο
O Γιούχτας αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, λύγισε στα πέναλτι τον Πόρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θρίλερ στον ημιτελικό του Final Four με άρωμα Γ΄Εθνικής: Στο τέλος χαμογέλασε ο Γιούχτας που θα είναι τελικά ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, καθώς μετά από ένα ματς γκραν γκινιόλ που ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2 λύγισε στα πέναλτι τον Πόρο!

Στην κανονική διάρκεια ο Άγγελος Καστελιανάκης έδωσε δύο φορές το προβάδισμα στον Πόρο ωστόσο η ομάδα των Αρχανών ισοφάρισε ισάριθμες με τρομερό ανάποδο ψαλίδι του Ροβίθη και προβολή του Μηνά Τζανή (2-2)!

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στη "ρώσικη ρουλέτα" εκεί που για τον Γιούχτα έχασε πέναλτι ο Γιαλούσης ενώ ο Κόλλιας απέκρουσε πέναλτι του Κουτάντου. Όλα κρίθηκαν από ένα άστοχο πέναλτι του Γροσδάνη και οι Αρχανιώτες με σκορ 5-4 στα πέναλτι πανηγύρισαν την πρόκριση στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή στο Τυμπάκι τον ΠΑΟ Κρουσώνα...

Πόρος (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Μπάμπης, Παπαδομιχελάκης, Αυγουστάκης, Κουτάντος, Καλαμιώτης, Καστελλιανάκης, Μέμμος, Νάκας, Νίκενσον, Φρρόκου (75′ Πήλιος)

Γιούχτας (Νίκος Σουργιάς): Κόλλιας, Γελαδάρης, Τζανής, Γιαλούσης, Τουγλής (15′ λ.τ Ψαρράς), Αργκιλέσι (74′ Κοντογιάννης), Κίσσας, Αζίζι, (65′ Βρεττός),  Δωματάς, Γκίνη (74′ Δασκαλάκης), Ροβίθης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News