Τυμπάκι: Μίλησε στα παιδιά του ΑΟΤ ο Κώστας Κωνσταντινίδης

Ποδόσφαιρο
Τυμπάκι: Μίλησε στα παιδιά του ΑΟΤ ο Κώστας Κωνσταντινίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παρουσία της ΕΠΟ στο Τυμπάκι έφερε και την πρόσκληση από την Ακαδημία του ΑΟΤ, προς τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών Ομάδων και παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή, που φόρεσε τις φανέλες Παναθηναϊκού και ΟΦΗ στην καριέρα του, κ. Κώστα Κωνσταντινίδη.

Ο κ. Κωνσταντινίδης αποδέχτηκε την πρόσκληση της Ακαδημίας και στο περιθώριο των προπονήσεων των Εθνικών Ομάδων, βρέθηκε δίπλα στα παιδιά του Τυμπακίου, τα χαιρέτησε και τους μίλησε, παρουσία των προπονητών Νίκου Κουρουθιανάκη, Τίτου Κουτεντάκη και Γιώργου Βακράκου.

Με ανακοίνωσή τους, η διοίκηση του ΑΟΤ και η Ακαδημία «ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Νίκο Τζώρτζογλου και τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣΗ, μέλος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων ΕΠΟ και συντοπίτη μας κ. Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη για την επιλογή του γηπέδου του Τυμπακίου για τις προπονήσεις των Εθνικών Ομάδων, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την στήριξη της ΕΠΣΗ στην περιφέρεια.  Επίσης ευχαριστούν θερμά τον κ. Κωνσταντινίδη και τους Ομοσπονδιακούς προπονητές που τίμησαν τον τόπο μας με την παρουσία τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News